Connect with us

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Boulougne – Pau – National – 21.03.2019

Joi 21.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Boulougne – Pau, din cadrul rundei a 27-a a ligii a 3-a din Franta.

Boulogune se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului Ligii Nationale, cu cele 37 de puncte acumulate in 26 de partide de campionat. Francezul R. Maah este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 6 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 6 puncte obtinute in ultimele 5 etape. Dupa infrangerile cu Avranches (scor 2-1) si Dunkerque (scor 1-0), pentru Boulogune a urmat o victorie etapa precedenta, 3-2 pe terenul celor de la Le Mans. Gazdele au castigat doar una din ultimele 9 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-0 in campionat, in fata celor de la Bourg Peronnas.

De partea cealalta, Pau ocupa pozitia a 13-a a clasamentului ligii a 3-a din Franta, echipa reusind sa adune 31 de puncte dupa 26 de etape. Luxemburghezul V. Thill este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 9 goluri marcate pana acum. Oaspetii au avut parte de un start de Februarie de cosmar, acestia inregistrand nu mai putin de 5 infrangeri consecutive, in fata celor de la Le Mans, Concarneau, Villefranche, Tours si Rodez. Etapa precedenta insa, Pau a reusit sa obtina un succes important pentru moralul echipei pe teren propriu, 3-0 contra celor de la Quevilly Rouen. Oaspetii nu au reusit niciodata sa se impuna pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Boulogne si Pau au parte de un sezon asemanator pana in acest moment, cele doua fiind despartite de doar 6 puncte, inaintea acestei etape. Sansele oaspetilor sunt destul de mici in ceea ce priveste promovarea, insa Boulogne este la 6 puncte distanta de podium, iar Le Mans (ocupanta locului 3) se afla intr-o continua scadere de forma. Tinand cont de faptul ca vin dupa o victorie si evolueaza pe teren propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Boulogne si la un succes al acestora. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „1 solist”, la o cota de 2.05 oferita de cei de la Unibet.

More in Alte campionate