Connect with us

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Fortuna Koln – Osnabruck – 3. Liga – 12.03.2019

Marti 12.03.2019, incepand cu ora 20:00, va avea loc duelul Fortuna Koln – Osnabruck, din cadrul rundei a 28-a a ligii a 3-a din Germania.

Fortuna Koln se claseaza in acest moment pe pozitia a 14-a a clasamentului din 3. Liga, cu cele 33 de puncte acumulate in 27 de partide de campionat. Germanul R. Scheu este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 5 ori pana in acest moment. Gazdele se afla pe o panta ascendenta, cu 7 puncte obtinute in ultimele 3 partide de campionat. Dupa o victorie cu 1-0 pe terenul celor de la Jena, Fortuna Kolns a remizat cu Kiasserslautern pe teren propriu (scor 2-2), ca etapa trecuta sa o invinga pe Lotte in deplasare, cu scorul de 2-1. Gazdele au castigat doar una din ultimele 7 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-0 in campionat, in fata celor de la Zwickau.

De partea cealalta, Osnabruck ocupa prima pozitie a clasamentului ligii a 3-a din Germania, echipa reusind sa adune 54 de puncte dupa 27 de etape. Germanul M. Alvarez este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 9 goluri marcate pana acum. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte obtinute in ultimele 2 partide. Dupa o infrnagere cu 2-1 pe terenul celor de la Karlsruher, pentru Osnabruck a urmat o victorie pe teren propriu, 3-0 contra celor de al Zwickau. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din August 2014, incheiata cu scorul de 0-1.

Osnabruck are parte de un sezon foarte bun, iar echipa este una din candidatele certe la promovarea in liga secunda din Germania. De partea cealalta, Fortuna Koln este o formatie inconstanta in evolutii, care in acest moment incearca sa evite retrogradarea. Osnabruck a pierdut doar una din cele 14 partide oficiale disputate in deplasare in acest sezon, asadar ma astept sa puna opozitie serioasa celor de la Koln. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „DNB2”, la o cota de 1.46 oferita de cei de la Unibet.

More in Alte campionate