Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal KFUM Oslo vs Sogndal – OBOS-ligaen

ponturi fotbal

Ponturi fotbal KFUM Oslo vs Sogndal – OBOS-ligaen

Luni seara, incepand cu ora 19:00, KFUM Osli si Sogndal au meci direct in etapa cu numarul 5 din cel de-al doilea esalon competitional din Norvegia.

KFUM Oslo

Patru meciuri a disputat si KFUM, iar in toate acestea s-a inregistrat acelasi scenariu, ambele echipe au reusit sa inscrie. Doua dintre meciuri au fost victorii ale ei, un altul s-a terminat la egalitate, iar unul a fost pierdut, 1-2, pe terenul lui Strommen. Ramane acolo in fruntea clasamentului, pe locurile care o duc in play-off.

KFUM ataca aceasta runda cu numarul 5 de pe locul 5, avand 7 puncte. Sunt doua echipa cu acelasi numar de puncte, ea si Lillestrom, despartite doar de golaverajul. A primit cinci goluri si a inscris cu unul mai mult spre deosebire de acel +2 pe care adversara ei il are.

Sogndal

Prestatia ei de pana acum a fost una timida, iar dupa patru runde a impartit numarul victoriilor cu cel al infrangerilor. Cu 6 puncte, ea va ataca acest duel de pe locul 6, avand +4 in dreptul golaverajului. De un lucru nu a dus lipsa si acela a reprezentat ofensiva, cel mai bun compartiment al sau. 11 goluri a inscris, unul mai putin decat Ranheim, echipa cu cel mai bun atac din OBOS-ligaen.

Singurul meci in care nu a dat gol a fost cel din runda anterioara. Desi a evoluat pe terenul propriu, aceasta a pierdut cu 0-2, in fata celor de la Sandnes. Ambele goluri ale meciului au fost inscrise in primele 20 de minute din a doua repriza.

Intr-un sigur sezon s-au mai intalnit cele doua formatii si atunci mereu echipa care a evoluat acasa s-a impus. A fost 4-2 pe terenul lui Sogndal si 1-0 cand KFUM Oslo a fost formatia gazda. Acum au parut ceva dornice sa se remarce prin goluri, reusind sa inscrie in cele mai multe dintre meciuri. Un nou eventual meci cu goluri pare sa fie agreat si de agentiile de pariuri, care ofera cote prietenoase.

Ponturi fotbal KFUM Oslo vs Sogndal: peste 2,5 goluri, cota 1.46 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate