Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Le Mans vs AC Ajaccio – Ligue 2

Le Mans vs AC Ajaccio. Cele doua formatii se vor intalni Vineri 20 Septembrie 2019, de la ora 21:00, intr-o partida din cadrul rundei a 8-a a Ligue 2.

Gazdele se indreapta vertiginos catre Liga Nationala

LE MANS

Le Mans nu s-a adaptat fotbalului din liga secunda si pare ca e o candidata certa la retrogradare. Acestia au 6 infrangeri inregistrate in 7 etape si sunt la un singur punct de subsolul clasamentului. Dupa 5 esecuri consecutive in Ligue 2, echipa a dat sperante de revenire in urma victoriei din Cupa Ligii Frantei, cu Orleans. Mai apoi, gazdele o invingeau si pe Sochaux in campionat, cu scorul de 2-0. Etapa precedenta insa, Le Mans a revenit la evolutiile modeste si a pierdut categoric la Rodez, cu scorul de 4-1. Marea problema a echipei este compartimentul defensiv, acolo unde sta cel mai rau din Ligue 2. Acestia au incasat nu mai putin de 14 goluri in 7 meciuri, o medie de doua goluri pe meci.

Cele doua formatii se intalneau ultima oara in 2011

AC AJACCIO

AC Ajaccio se claseaza pe pozitia a 11-a a clasamentului, cu tot atatea puncte adunate. Acestia pot ajunge pe loc de promovare in cazul unui succes, coroborat cu pasi gresiti ale adversarelor din fata lor. Acum 3 etape, Ajaccio o invingea pe Paris FC pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Mai apoi insa, echipa a pierdut in deplasarea de la Auxerre, cu scorul de 3-1. Runda precedenta, oaspetii au remizat alb cu Orleans in fata propriilor suporteri. Ajaccio a invins-o ultima oara pe Le Mans in deplasare, intr-o partida de Ligue 1 din August 2003.

Le Mans a fost obisnuita cu fotbalul la cel mai inalt nivel, insa la cum arata echipa acum, sansele pentru o revenire in Ligue 1 sunt zero. Acestia sunt dezorganizati pe teren si au lacune in aparare. De partea cealalta, AC Ajaccio e o echipa inconstanta ce nu impresioneaza inca. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de faze de poarta si goluri. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.49.

Ponturi fotbal Le Mans vs AC Ajaccio

sub 2.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

sursa foto: francefootball.fr

CITESTE SI

More in Alte campionate