Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Macva – Sp. Subotica – Super Liga – 01.05.2019

Miercuri 01.05.2019, incepand cu ora 19:00, va avea loc duelul Macva – Sp. Subotica, din cadrul rundei a 34-a a primei ligi din Serbia.

Macva ocupa pozitia a 4-a a clasamentului primei ligi din Serbia (play-out), echipa reusind sa adune 20 de puncte dupa 33 de etape. Sarbul N. Gavric este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 6 goluri marcate pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada. Acestia au acumulat 5 puncte in precedentele 5 etape. Macva a inceput luna cu un rezultat de egalitate teren propriu, 0-0 contra celor de la Radnicki Nis. Mai apoi, pentru gazde a urmat o infrangere cu FK Vozdovac, scor 1-0. Apoi, Macva a luat 4 puncte dupa victoria cu Din. Vranje si egalul cu Backa. Etapa precedenta, gazdele de azi au pierdut cu Zemun, scor 1-5.

Campionatul Serbiei se apropie de final.

Sp. Subotica se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului din Super Liga (play-out), cu cele 23 de puncte acumulate in 33 de partide de campionat. Sarbul S. Denkovic este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 7 ori pana in acest moment. La fel ca adverasrii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii. Sp. Subotica parea sa se afla intr-o continua ascensiune, cu 3 victorii consecutive fara gol primit. Acestia le-au invins rand pe rand pe Zemun si Rad (de 2 ori). Mai apoi insa, Subotica a remizat alb la Zemun. Etapa precedenta, acestia au pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Backa.

Cele doua formatii au emotii mici in ceea ce priveste retrogradarea. Acestea se afla la 5 respectiv 8 puncte deasupra subsolului clasamentului, iar un nou succes astazi ar elimine orice dubiu. Ma astept ca cele doua sa forteze in ofensiva, in cautarea unei victorii. E dificil de prezis o invingatoare din pricina alternantei acestora in evolutii. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Netbet.

CITESTE SI

More in Alte campionate