Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Maroc vs Coasta de Fildes – Cupa Africii

Ponturi fotbal Maroc vs Benin

Vineri 28 Iunie, de la ora 20:00, Al Salam Stadium va gazdui partida Maroc vs Coasta de Fildes, din cadrul rundei a 2-a a grupelor Cupei Africii.

Marocanii au avut mare noroc in partida de debut

Maroc

Maroc a intalnit un adversar net inferior in prima runda. Acestia au invins-o pe Namibia cu scorul de 1-0, insa au avut nevoie de 89 de minute pentru a putea debloca tabela de marcaj. Unicul gol al partidei a fost defapt un autogol al celro de la Namibia, marcat de I. Keimuine. La statistica, Ziyech & co. au dominat categoric. Acestia au avut o posesie zdrobitoare, de 67 de procente. Echipa si-a creat nu mai putin de 17 ocazii de gol, asadar scorul este nedrept, insa marocanii se pot declara multumiti de victorie.

Echipa probabila: Bono – Benatia, Saiss, Hakimi, Dirar – Boufal, El Ahmadi – Ziyech, Amrabat, Boussoufa – En Nesyri

Coasta de Fildes a obtinut 3 puncte importante cu Africa de Sud

Coasta de Fildes

Ivorienii s-au intalnit in prima etapa cu Africa de Sud, unul din cei mai dificili adversari ai grupei. Desi nu au avut posesia, acestia au dominat categoric la capitolul ocazii de gol. Coasta de Fildes a sutat de 3 ori pe poarta, in timp ce sud-africanii nu au reusit sa cadreze niciun sut. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 65. Atunci, J. Kodjia a transformat din interiorul careului o pasa foarte buna primita de la Max Gradel. Wonlo Coulibaly a iesit accidentat in minutul 87 si e foarte probabil sa nu evolueze astazi.

Echipa probabila: Gbououo – Traore, Kanon, Bagayoko, Aurier – Kessie, Serey Die – Gradel, Pepe, Seri – Kodjia

Grupa D este una foarte complicata. Maroc, Coasta de Fildes si Namibia sunt echipe cu pretentii, care isi doresc calificarea. E probabil ca toate sa mearga mai departe, insa au nevoie si de jocul rezutlatelor. Cele doua formatii de astazi au maximum de puncte dupa prima runda si un nou succes le usureaza munca. Ma astept la un duel frumos, in care ambele vor forta in ofensiva.

Ponturi fotbal Maroc vs Coasta de Fildes

peste 1.5 goluri, cota 1.55 la Unibet

sursa foto: goal.com

CITESTE SI

More in Alte campionate