Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi fotbal Molde FK vs Tromso IL – Eliteserien

Ponturi fotbal Molde FK vs Tromso IL - Eliteserien

Meciul dintre Molde și Tromso, din etapa cu numărul 22 a primei divizii a Norvegiei, se dispută sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19.00. Cu 9 etape rămase de jucat, se duce o luptă în doi pentru titlu în Eliteserien.

Liderul Bodo / Glimt, 44 de puncte, este puternic urmărit de Molde, 41 de puncte. În ecuație ar mai putea intra Kristiansund, 38 de puncte, și Rosenborg, 37 de puncte. Doar că timp nu prea mai este pentru cele din urmă.

Ponturi fotbal Molde FK vs Tromso IL – Eliteserien. Agențiile de pariuri dau șanse mici oaspeților, implicați în misiunea de evitare a retrogradării. Nu țin prea mult cont de faptul că Tromso este în mare revenire de formă. Și nici de ezitările celor de la Molde.

Molde FK

Nu cu mult timp în urmă, Molde era lider și depindea doar de ea, pentru a termina prima la finalul sezonului. Însă, în ultimele 3 runde, Bodo / Glimt a acumulat maximum de puncte, 9, în timp ce Molde a strâns doar 5 puncte. Astfel, Molde s-a trezit pe locul secund, la 3 puncte distanță în spatele celor de la Bodo.

Molde dă cel mai bun marcator al campionatului, Ohi Anthony Kwoeme Omoijuanfo, având cel mai bun atac din divizie, cu 51 de goluri. Nici defensiva nu este rea, a treia, cu 26 de goluri primite.

Molde este ultima formație norvegiană care a dat peste o echipă românească, în 2012, în Grupa E a Ligii Europa. Nu are reputația celor de la Rosengiurg, dar este suficient să amintim că l-a avut manager pe Ole Gunnar Solskjaer, în perioadele 2011-2014 și 2015-2018. Acum, Solskjaer este boss la Manchester United.

În Norvegia, locul 1 trimite în preliminariile Ligii Campionilor, iar pozițiile 2 și 3 asigură prezența în Conference League.

Tromso

Este o echipă mică. L-a adus pe Zdeněk Ondrášek, cehul de 32 de ani care a făcut câteva dușuri la FCSB. Atacantul a evoluat doar 110 minute la vicecampioana României, plecând cu 80.000 de euro mai bogat decât la venire.

Zdeněk Ondrášek a reușit deja să marcheze primul său gol.

Ponturi fotbal Molde vs Tromso. Zdeněk Ondrášek s-a bucurat pentru primul gol

Echipa este tot în zona care frige (locul 13), dar semnele sunt bune. Două victorii și o remiză în ultimele meciuri au dus zestrea echipei la 22 de puncte. În Norvegia, locul 14 (ocupat acum de Brann, cu 18 puncte) susține baraj de menținere, iar ultimele două poziții, ocupate acum de la Stabaek (17 puncte) și Mjondalen (15 punte), merge în liga secundă.

Ponturi fotbal Molde FK vs Tromso IL -> Cota 1,85 la Unibet pentru sub 3,5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Alte campionate