Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Nancy – AC Ajaccio – Ligue 2 – 26.04.2019

Vineri 26.04.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Nancy – AC Ajaccio, din cadrul rundei a 35-a a ligii secunde din Franta.

Nancy se claseaza pe pozitia a 16-a a clasamentului din Ligue 2, echipa reusind sa adune 36 de puncte dupa 34 de etape. Marocanul A. Bassi este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 5 goluri marcate pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 7 puncte obtinute in precedentele 5 etape. Acum 3 runde, Nancy a cedat pe teren propriu, 2-3 cu cei de la Brest. Mai apoi, acestia au inregistrat o remiza pe terenul celor de la Red Star, scor 1-1. Etapa precedenta, gazdele de azi au invins-o pe Orleans pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Lupta din liga secunda franceza a intrat pe ultima suta de metri.

AC Ajaccio ocupa pozitia a 17-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 36 de puncte dupa 34 de etape. Francezul G. Gimbert este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 6 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla intr-o forma foarte slaba, cu 3 infrangeri suferite in ultimele 5 etape. Acum 5 runde, cei de la AC Ajaccio au remizat pe teren propriu, 1-1 cu cei de la Chateauroux. Mai apoi, oaspetii au cedat in duelurile cu GFC Ajaccio si Grenoble. Acum 2 runde, AC Ajaccio a terminat la egalitate pe terenul celor de la Clermont, cu scorul de 0-0. In ultima etapa, acestia au suferit un nou esec, 0-2 pe terne propriu cu cei de la Brest.

Cele doua echipe sunt implicate direct in lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestea se afla la egalitate de puncte momentan, iar orice pas gesit le poate fi fatal. In acest caz, ma astept ca ambele sa forteze in ofensiva inca din prima repriza, remiza nefiind avantajoasa. E dificil de prezis o invingatoare din pricina inconstantei echipelor, iar optiunea mea va fi bazata exclusiv pe goluri. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.36 oferita de cei de la Netbet.

More in Alte campionate