Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal Norvegia vs Austria – Nations League

Vineri 04.09.2020, de la ora 21:45, se va desfasura infruntarea Norvegia vs Austria, din cadrul primei runde a grupelor Nations League.

Norvegia

Norvegia este o cunostiinta recenta a reprezentativei Romaniei. Nordicii au facut parte alaturi de tricolori din grupa F de calificare pentru Campionatul European. Acestia au reusit sa termine la 3 puncte deasupra Romaniei, insa au ratat calificarea in detrimentul Suediei. Norvegia si Romania au remizat in ambele manse, 2-2 in Scadinavia si 1-1 pe Arena Nationala.

In Liga Natiunilor, gazdele de astazi au evoluat in Liga C. Echipa insa a promovat dupa ce a terminat pe prima pozitie intr-o grupa cu Bulgaria, Cipru si Slovenia. Norvegia are o singura infrangere in ultimii 2 ani, dupa un 2-1 in Spania, inregistrat in preliminariile EURO 2020 (2021 actualmente).

Austria

De partea cealalta, austriecii se pregatesc deja pentru turneul final de vara viitoare. Echipa a strans 19 puncte in preliminarii si a mers alaturi de Polonia la Campionatul European. In ultima partida din calificari, Alaba & co. pierdeau cu 1-0 in Letonia. Acest rezultat nu a mai afectat insa clasamentul, fiind mult prea tarziu pentru Slovenia si Macedonia de Nord sa mai spere la primele 2 pozitii.

Spre deosebire de adversara de astazi, Austria a evoluat tot in Liga B a Natiunilor. Echipa a terminat pe locul 2 intr-o grupa din care au mai facut parte Irlanda de Nord & Bosnia si Hertegovina. Astfel, Austria a evitat retrogradarea in Liga C insa a ratat si o promovare in elita competitiei.

Proaspatul castigator de UEFA Champions League – David Alaba – va lipsi pentru austrieci. De altfel, Lazaro si Laimer nu se afla in lot, din motive medicale. De partea cealalta, Norvegia se poate baza pe noul superstar – Erling Haaland. Varful celor de la Dortmund vrea sa scrie istorie pentru nationala mare. Ma astept la un duel dominat de nordici, care beneficiaza de avantajul terenului propriu. In conditiile in care la Austria lipseste si Alaba – un om important pentru moralul echipei – recomand pronosticul „1 solist„.

Ponturi fotbal Norvegia vs Austria

1 solist, cota 2.55 la Netbet

CITESTE SI

More in Alte campionate