Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Ocotal vs Sabanes – Liga Primera

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Ocotal vs Sabanes – Liga Primera

Duminica dimineata, de la ora 01:00, Ocotal si Sabanes se vor duela in etapa cu numarul 14 din Clasura Liga Primeira, campionatul din Nicaragua.

Ocotal

Cu o singura victorie in ultimele sapte meciuri, Ocotal este intr-o stare situatie dificila. Practic este pe penultimul loc, la borna 9 in dreptul punctelor acumulate. Are si mai bine de doua ori mai multe goluri inscrise in comparatie cu cele opt pe care le-a inscris. 9-19 este golaverajul pe care aceasta il are in momentul actual.

Nici nu avea cum sa fie diferit cand echipa merge din rau in mai rau. In precentele patru meciuri din campionatul de fotbal din Nicaragua ea a pierdut de fiecare data. In cel mai recent dintre ele a dat si ea gol, 1-2 fiind scorul in disputa cu Jalapa.  Jonathan Moncada a fost singurul marcator al echipei in acel duel.

Sabanes

Nici ea nu trece prin cele mai bune momente ale ei. Este colega de suferinta cu cei de la Ocotal, dar cu un golaveraj mult mai rau. Poate ca nu are cel mai slab atac, dar apararea lasa mult de dorit si se vede asta din cele 26 de goluri incasate. Drept urmare, dupa 13 meciuri ocupa ultimul loc, cu 9 puncte.

In runda anterioara a reusit abia a doua victorie din acest sezon. Din nou la limita, in fata celor de la Real Madriz. Joseph Pereira a fost omul care a inscris o dubla in acel duel, ceea ce s-a dovedit exponential. Partea mai putin buna este ca acum joac ain deplasare si acolo a pierdut precedentele patru intalniri.

Ambele primesc foarte usor goluri si ajung greu la poarta. Fiind si duelul ultimelor doua clasate poate ca pragmatismul o sa fie la el acasa. Pana la urma desi media de goluri inscrise in meciurile lor este una ridicata, cele mai multe au apartinut adversarilor. Motiv pentru care voi miza pe putine goluri inscrise in acest meci.

Ponturi fotbal Ocotal vs Sabanes: sub 2,5 goluri, cota 1.65 la Fortuna

CITESTE SI

More in Alte campionate