Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Fotbal – Rad – Din. Vranje – Super Liga – 01.05.2019

Miercuri 01.05.2019, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Rad – Din. Vranje, din cadrul rundei a 34-a a primei ligi din Serbia.

Rad ocupa pozitia a 6-a a clasamentului primei ligi din Serbia (play-out), echipa reusind sa adune 15 puncte dupa 33 de etape. Sarbul N. Sipic este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 3 goluri marcate pana acum. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada. Acestia au acumulat 4 puncte in precedentele 5 etape. Rad a suferit 3 infrangeri consecutive, in fata celor de la FK Vozdovad si Sp. Subotica (de 2 ori). Mai apoi, pentru gazde a urmat o victorie la limita pe teren propriu, 1-0 cu Radnik. Etapa precedenta, Rad a remizat in deplasarea de la FK Vozdovac, scor 1-1.

Campionatul Serbiei se apropie de final.

Din. Vranje se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Super Liga (play-out), cu cele 14 puncte acumulate in 33 de partide de campionat. Sarbul Z. Dimitrov este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 11 ori pana in acest moment. La fel ca adverasrii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii. La inceputul lunii, Din. Vranje a suferit 2 infrangeri consecutive cu Radnik si Macva. Mai apoi, oaspetii au reusit o victorie pe teren propriu cu cei de la FK Vozdovac, scor 1-0. Etapa precedenta, Din. Vranje a remizat in deplasarea de la Radnik, scor 1-1.

Acest duel pune fata in fata doua dintre cele mai slabe echipe ale campionatului Serbiei. Ambele se lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestea sunt despartite de un punct inaintea duelului, iar un pas gresit le poate fi fatal. Ambele vin dupa 2 etape fara infrangere, iar moralul jucatorilor e posibil sa fi crescut. Ma astept la un duel in care ambele sa forteze, in cautarea unui succes izbavitor. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.90 oferita de cei de la Netbet.

More in Alte campionate