Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi fotbal SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam – Eredivisie

Ponturi fotbal SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam

Meciul SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam, din etapa a 9-a a Olandei, se dispută sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19.45.

În viziunea caselor de pariuri din România, campioana Olandei nu poate da greș. Are o apărare solidă și un atac prolific.

Heerenveen

Cu 11 goluri date și 12 primite, Heerenveen nu pare o formație de speriat. Doar locul 7, cu 13 puncte. Doar că, și atunci când pierde, Heerenveen reușește să marcheze. Și străpunge și apărări faimoase din Eredivisie.

La două dintre ultimele 3 jocuri, a punctat de două ori în poarta lui Twente Enschede și o dată în poarta celor de la Feyenoord Rotterdam. Așa că defensiva campioanei are de ce să se tremure,

Românii au avut trecere la Heerenveen, de-a lungul timpului. Atacantul Rodion Cămătaru are o statuie construită în fața arenei. Este un semn recunoștință pentru ceea ce a făcut “Cami” pentru această echipă, în perioada 1990-1993. În 63 de meciuri, a marcat de 23 de ori.

Ponturi fotbal SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam. Rodion Cămătaru, în tricoul celor de la Heerenveen

Mugur Gușatu era titular la Heerenveen (1997-1999, 7 goluri în 43 de apariții). Iar, la un moment dat, tânărul van Nistelroy era rezerva lui. Când lucrurile s-au schimbat, fotbalistul român s-a supărat că locul lui în prima echipă i-a fost luat de un jucător “înalt și dezordonat”!

Ajax Amsterdam

Prinși cu duelurile tari din Liga Campionilor, „lăncierii” nu lasă campionatul intern de izbeliște. Ajax este lider, cu 19 puncte, dar, la numai un punct distanță, se zărește marea rivală, PSV Eindhoven.

Ajax a marcat 30 de goluri în 8 etape, o medie de aproape 4 goluri pe meci. Masivul atacant Sebastien Haller a participat cu 5 goluri. Este „noul Ibra” pentru trupa batavă.

Ajax Amsterdam are doar două goluri încasate, dar echipa a adunat destulă oboseală, mulți dintre jucători fiind convocați la naționala Olandei, care a susținut meciuri în campania pentru Cupa Mondială din Qatar 2020.

În plus, Ajax vine după un eșec acasă, 0-1 cu Utrecht, care ridică mari semne de întrebare prinvind suflul echipei din Amsterdam. Trupa lui ten Hag este încă în faza experimentelor, iar pașii greșiți pot apărea și, până la un punct, sunt acceptați. Timp pentru a îndrepta eventualele stricăciuni este din plin.

Ponturi fotbal SC Heerenveen vs Ajax Amsterdam -> Heerenveen marchează peste 0,5 goluri, cota 1,55 la Sportingbet.

CITESTE SI

More in Alte campionate