Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Spartak Moscova vs Dinamo Moscova – Rusia

Ponturi fotbal Spartak Moscova vs Dinamo Moscova - Rusia

Spartak Moscova vs Dinamo Moscova, derby-ul Steaua – Dinamo al Rusiei, are loc în etapa a 11-a, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 19.00.

Spartak are prima șansă, în calitate de gazdă, la Unibet. Dar în Rusia se marchează puțin.

Spartak Moscova

Zenit conduce ierarhia, cu 23 de puncte. Spartak este pe 7, golaveraj de echipă mică: 11-8. Doar 16 puncte pentru fosta echipă a Armatei ruse.

Spartak este angrenată în grupele Ligii Europa, iar competiția europeană seacă energiile. O victorie recentă, cu 3-2, la Napoli, a făcut să senzație pe continent. Revenită în Rusia, Spartak s-a zgârcit la goluri, doar 1-0 cu Akhmat Groznîi, care este și cel mai recent rezultat.

Pe banca celor de la Spartak stă portughezul Rui Vitoria. Pe teren zburdă nigerianul Victor Moses, olandezul Quincy Promes și rusul Alexander Sobolev.

Locul 7 este slab, pentru investițiile făcute la Spartak. Doar primele 4 din Rusia merg în Europa, așa că moscoviții au de urcat în clasament, dacă vor să-și mențină prezența în cupele europene.

Dinamo Moscova

Dinamo n-are griji europene. Ultimul meci în campionat a însemnat un eșec uluitor acasă, 0-1 cu Krylia Sowetow.

Ponturi fotbal Spartak Moscova vs Dinamo Moscova. La ultima apariție, Dinamo a pierdut la limită.

La Dinamo, un club greu de strunit, antrenează germanul Schwarz. Stilul neamțului cadrează cu metodele cazone ale rușilor.

Echipa nu are nume importante, spre deosebire de Spartak. Uruguayanul Diego Laxalt, trecut pe la Celtic Glasgow și pe la AC Milan. Sud-americanul are probleme medicale, fiind accidentat în această perioadă.

Dinamo o duce mai bine în clasament. Este pe locul 2, la 4 puncte de Zenit. Dacă ar termine pe 2, Dinamo ar juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Dinamo caută drumul spre glorie, pierdut în ultima perioadă, când frâiele le-a preluat Zenit, forța sponsorizată de Gazprom. La fel ca și Spartak, Dinamo schimbă mult și des. Antrenorul e schimbat cel mai des (Dan Petrescu a simțit-o pe propria-i piele), iar la nivel de jucători sunt aduși fotbaliști care nu-și găsesc locul în campionatele mari ale Europei.

Ultimele 5 meciuri directe au însemnat, în 4 dintre cazuri, meciuri sub 2,5 goluri pe meci. La ultimul duel, jucat pe 13 martie, Spartak a învins cu 2-1. În rest, scoruri de 2-0, 1-1 și 0-0. Victoria le-a revenit dinamoviștilor, pe 20 februarie.

Ponturi fotbal Spartak Moscova vs Dinamo Moscova -> sub 2,5 goluri, cota 1,82 la Unibet.

CITESTE SI

More in Alte campionate