Connect with us

Alte campionate

Ponturi fotbal Zwolle vs Willem II – Eredivisie

Vineri 02.08.2019, de la ora 21:00, se va desfasura partida Zwolle vs Willem II, din cadrul primei etape a noului sezon competitional din Olanda.

Gazdele au avut parte de un sezon modest

  • Zwolle

Gazdele au incheiat sezonul precedent pe locul 13 in Eredivisie. Acestia au adunat doar 39 de puncte in 34 de runde si au fost aproape de un dezastru. Zwolle a fost la 6 puncte distanta de „zona rosie”, fapt pentru care trebuie sa isi imbunatateasca evolutiile. Cel mai bun om al echipei a fost olandezul V. van Croiij, cu 9 goluri inscrise si 3 pase decisive oferite. In perioada de pregatire, gazdele de azi au aratat destul de solid, fiind fara infrangere. Acestia s-au impus cu SV Dalfsen (scor 11-0) si Asteras Tripolis, scor 1-0. In celelalte doua dueluri, Zwolle a remizat cu FC Emmen (scor 1-1) si PAOK Salonic (scor 2-2).

Oaspetii au fost la un pas de locurile europene

  • Willem II

De partea cealalta, Willem II a incheiat pe locul 10, al o singura lungime distanta de locul 8, ocupat de Groningen. Acestia au avut 44 de puncte acumulate si au pierdut primele 8 pozitii, in ultimele 3 runde. Willem a incheiat in genunchi sezonul in Eredivisie, cu 3 infrangeri din 3 posibile. Defensiva a fost cu siguranta marea problema a oaspetilor de astazi, compartiment unde antrenorul are nevoie sa lucreze intenst. Echipa a incasat nu mai putin de 72 de goluri in 34 de etape, fiind putine echipele cu mai multe goluri primite. Willem II a reusit sa castige la ultimele doua deplasari aici, ambele in 2018. Acestia pierdeau ultima oara in Martie 2016, cu scorul de 4-1.

Este inceput de sezon si de obicei echipele nu se regasesc pe teren. Acestia vin dupa vacanta si ma astept sa se tatoneze reciproc, in cautarea golului. Niciuna nu va forta inca de la inceput, pentru ca ambele vor sa evite greselile in prima runda. Recomandarea mea in acest caz este pronosticul „sub 3.5 goluri”, la o cota de 1.50 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Zwolle vs Willem II

sub 3.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: goal.com

CITESTE SI

More in Alte campionate