Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri 26-27 iunie 2020

ponturi anglia

Ponturi pariuri 26-27 iunie 2020

Championship se duce incet si sigur catre final, dar batalia este departe de a se termina. Chiar in etapa din acest weekend avem doua meciuri derby pentru locurile fruntase. Brentford si West Brom deschid runda cu un meci care se va juca la Londra, iar sambata Leeds si Fulham vor avea si ele meci direct.

Toate partidele acestei etape sunt prezentate pe site-ul nostru, la sectiunea ponturi pariuri. Pentru a ajunge mai usor la avancronica meciului preferat va atasam mai jos o lista cu meciurile si link-urile fiecarui duel.

Casele de pariuri online sunt generoase si iti ofera sute de pariuri pentru fiecare eveniment in parte, indiferent de liga din care el provine. Asa se intampla si in cazul Unibet, una dintre cele mai populare agentii de pariuri din Romania. Peste 200 de pariuri pentru fiecare meci din Championship sunt acum disponibile.

Ponturi pariuri 26-27 iunie 2020

Ponturi pariuri 26-27 iunie 2020

Ponturi pariuri 26-27 iunie 2020 – cote pariuri

vineri, 26 iunie 2020

sambata, 27 iunie 2020

Nu uita ca pe site-ul GNTTIPS gasesti informatii importante si o idee de pont pentru fiecare dintre cele mai importante evenimente ale zilei. Asadar, te invitam sa cauti meciul preferat in sectiunea de ponturi de pe site, unde ai peste 100 de meciuri analizate pe toata perioada weekend-ului.

CITESTE SI

More in Alte campionate