Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Aalborg BK vs FC Copenhaga – Superligaen

Ponturi pariuri Aalborg BK vs FC Copenhaga

Meciul Aalborg BK vs FC Copenhaga este programat duminică, 28 noiembrie, de la ora 19:00. Runda cu numărul 17 în Danemarca oferă un duel interesant, între formațiile clasate pe locurile 2 și 3, în spatele liderului FC Midtjylland, la o distanță de 4 puncte (oaspeții), respectiv 6 puncte (gazdele).

La casele de pariuri din România, balanța înclină către FC Copenhaga, care joacă în cupele europene și are un trecut recent mai glorios. Forma de moment este, de asemenea, de partea vizitatorilor.

Aalborg BK

Serie bună pentru Aalborg, 28 de puncte, în ultimele 3 jocuri. Două victorii și o remiză, rezultate care au urcat-o pe podium, la egalitate de puncte cu Randers, dar peste europeana Brondby, 27 de puncte. Locul 6, ultimul de play-off, are 24 de puncte, așa că Aalborg nu se poate culca pe-o ureche.

În meciul-tur, Aalborg a rezistat în capitală, remizând 2-2. Cu Aalborg gazdă, Copenhaga s-a impus pe 3 februarie. De asemenea, în 2020, Copenhaga a învins în deplasare, 1-0. Celor de la Aalborg le place mai mult în deplasare, unde nu trebuie să contruiască, ci doar să distrugă și să contraatace. Așa se face că, anul trecut, s-au impus cu 2-1 la Copenhaga.

Gazdele sunt, teoretic, mai odihnite, având în vedere că nu au stresul întrecerilor continentale. Ibericul Marti Cifuentes a impus echipei un stil combinativ.

FC Copenhaga

Oaspeții vin puțin obosiți din Gibraltar, unde au trecut cu 4-0 de Lincoln, o mai veche cunoștință a celor de la CFR Cluj. Totuși, Grupa F de Conference League arată excelent pentru danezi.

Primul loc, cu 12 puncte și un golaveraj excelent: 13-5. Pe 2 sunt Slovan Bratislava și PAOK Salonic, ambele cu câte 8 puncte. Lincoln nu are niciun punct, doar două goluri marcate.

Ponturi pariuri Aalborg BK vs FC Copenhaga. Oaspeții s-au întors fericiți din Gibraltar

Ținta celor de la Copenhaga este însă prima poziție în campionat. Îi despart 4 puncte de lider, iar campionatul nu este unul de duzină. Din Superligaen au plecat fotbaliștii care au calificat en-fanfare naționala nordică la Cupa Mondială din Qatar 2022.

FC Copenhaga are al doilea marcator din Superligaen, spaniolul Biel, cu 7 goluri. Primul este danezul Ubre, de la Brondby. În afară de puncte, Copenhaga strălucește la celelalte capitole Are cele mai multe goluri înscrise, 31, și cea mai bună defensivă, 12.

Ponturi pariuri Aalborg BK vs FC Copenhaga -> cota 1.52 la Betano pentru Da ambele echipe înscrie sau peste 2.5 goluri.

CITESTE SI

More in Alte campionate