Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven – Eredivisie

Ponturi pariuri Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven

Meciul Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven se joacă duminică, 24 octombrie, de la ora 17.45, pe „Cruijff Arena”. Este etapa a 10-a în Olanda.

La Unibet, Ajax pornește cu prima șansă. Iar golgheterul său, Sebastien Haller, 6 goluri, în acest sezon de Eredivisie, este gata să își facă din nou datoria.

Ajax Amsterdam

Este criză de portari la Ajax. Aflat în ultimul an de contract, camerunezul Andre Onana nu mai este folosit de antrenor, fiind așteptat să treacă din iarnă sau din vară la Inter Milano, acolo de unde ar trebui să plece românul Ionuț Radu. Apoi, omul care trebuia să-i ia locul, Martin Stekelenburg, s-a accidentat, astfel că poarta a încăput pe mânile unui olandez de mâna a doua, chiar a treia, Remko Pasveer, 37 de ani.

Atacantul Sebastien Haller este în mare formă. A marcat și în victoria senzațională din Liga Campionilor, 4-0 cu Borussia Dortmund. Lângă ivorian strălucește brazilianul Antony, probabil viitorul produs la export al „lăncierilor”. Antony este chemat cu regularitate la națională de Tite și îl vom vedea și la Cupa Mondială din 2022, din Qatar.

Ponturi pariuri Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven. Antony, noul star al gazdelor

Ajax are cifre fabuloase în startul sezonului. În 9 etape, a marcat de 32 de ori și a primit doar două goluri. Tehnicianul ten Hag a pus la punct și apărarea, după ce a reglat mecanismul din ofensivă, unde brazilianul Neres începe să-și recapete rolul important din trecut.

PSV Eindhoven

Fosta echipă a lui Gică Popescu și a lui Ovidiu Stângă are un start bun de sezon. Asta pentru că nu i-a permis liderului Ajax să se desprindă amenințător. Între cele două forțe ale Olandei, diferența este doar de un punct.

PSV își face iluzii că Ajax se poate împiedica pe teren propriu. La cel mai recent meci de acasă jucat în campionat de „lăncieri”, aceștia au cedat inexplicabil, 0-1 cu Utrecht.

Echipa neamțului Schmidt a pierdut joi, în Liga Europa, 1-2 cu AS Monaco. Este pe locul 3 într-o grupă din care mai fac parte Real Sociedad, liderul din Spania, și Sturm Graz, locul 2 din Austria.

Ultimul meci direct a adus succesul de proporții al celor de la PSV, 4-0 în Supercupa Olandei. Se anunță un sezon trist pentru Ajax și unul strălucitor pentru PSV.

Ponturi pariuri Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven -> cota 1.95 la Unibet că Sebastien Haller marchează în poarta PSV-ului.

CITESTE SI

More in Alte campionate