Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Alanyaspor vs Fatih Karagümrük – Super Lig

Ponturi pariuri Alanyaspor vs Fatih Karagümrük

Meciul Alanyaspor vs Fatih Karagümrük face parte din etapa a 19-a a campionatul de fotbal din Turcia, ultima rundă a turului. Partida are loc duminică, 26 decembrie, de la ora 15:00.

La casele de pariuri din România, gazdele au prima șansă să obțină toate cele 3 puncte. Stau mai bine în clasament și evoluează pe teren propriu, sunt cele două argumente ale bookmakerilor. În plus, oaspeții au lotul decimat, după ultima partidă din campionat.

Alanyaspor

Ocupă locul 7, cu 27 de puncte. Nu e departe de zona Europa. Aflată pe locul 4, Fenerbahce are doar două puncte în plus. Problema spinoasă pentru trupa din Alanya este panta pe care alunecă de câtva timp.

A încasat tot atâtea bătăi, în ultimele două jocuri: 1-2 cu Gaziantep și 1-3 cu Adana Demirspor. Nu-și mai permite încă un eșec, dacă nu vrea să treacă în a doua jumătate a clasamentului. Echipa îl are la comandă pe Bulent Korkmaz, fostul fundaș de fier al Galatei.

Ponturi pariuri Alanyaspor vs Fatih Karagümrük. Antrenorul Bulent Korkmaz

Cu 18 sezoane consecutive la Galata, începând cu anul 1987, Bulent a câștigat de 8 ori titlul în Turcia. În plus, are 6 Cupe ale Turciei, 5 Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa Europei, obținute câte o dată. A făcut parte din marea echipă a Galatei condusă de Gică Hagi și de Gică Popescu.

Gazdele nu-l pot folosi pe columbianul Cristian Borja, care este indisponibil. Este însă bun de joc stoperul sloven Miha Mevlja, fost la Dinamo.

Fatih Karagümrük

Punct mare, luat de Fatih cu eforturi uriașe, după o luptă teribilă, acasă, cu Fenerbahce, în meciul de miercuri, 22 decembrie.  Echipa a deschis scorul, în minutul 31, prin sârbul Pesic, golgheterul campionatului (10 goluri în 18 etape), dar a suferit două eliminări încă din prima repriză.

Turcii Bekaroglu (37) și Erkin (38) au fost trimiși la cabine, iar germanul Mesut Ozil a transformat penalty-ul acordat în minutul 40. La pauză, antrenorul Demirel a făcut două schimbări și a întărit defensiva. Fener n-a avut răspuns și a trebuie să plece doar cu un punct. Pierderile sunt importante pentru Fatih, care nu-i va putea folosi pe cei doi la jocul din deplasare.

Doar 3 meciuri directe între cele două formații. Pe 27 februarie, în stagiunea trecută, etapa a 27-a, Fatih a învins cu 2-0. Dar duelurile din 2020 au revenit de fiecare dată celor de la Alanyaspor, indiferent unde s-au disputat.

Ponturi pariuri Alanyaspor vs Fatih Karagümrük -> cota 2.16 la Unibet pentru victorie Alanyaspor.

CITESTE SI

More in Alte campionate