Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Anderlecht vs Genk – Jupiler League

Ponturi pariuri Anderlecht vs Genk

Meciul Anderlecht vs Genk se joacă duminică, 20 februarie, de la ora 19:30, în etapa a 28-a din Jupiler Pro League, prima divizie de fotbal din Belgia.

La casele de pariuri, gazdele dau tonul. Sunt însă două formații ofensive, cu 58, respectiv 54 de goluri marcate în 27 de runde, ceea ce înseamnă o medie de minimum două goluri pe meci. Este o partidă în care pariul ambele marchează se impune de la sine.

Anderlecht

Cu 48 de puncte, RSC Anderlecht Bruxelles se află pe locul 4, adică acolo unde își dorește, după un început dezamăgitor de stagiune. Locurile 1-4 dau baraj de Liga Campionilor.

Cu 58 de goluri marcate, Anderlecht are al doilea atac din divizie, după liderul Royale Union SG, cu 59 de goluri. Apărarea nu este din cale afară de eficientă, dar măcar este egala campioanei Brugge (32 de goluri). 22, 27 și 28 sunt golurile încasate de cele mai bune apărări din Belgia. Caz oarecum surprinzător pentru trupa din Bruxelles, pregătită de un fost mare fundaș, Vincent Kompany.

Ponturi pariuri Anderlecht vs Genk. Prefața meciului

După 2-2 cu Eupen, în turul semifinalelor Cupei Belgiei, Anderlecht s-a dezlănțuit în campionat: 4-1 cu Eupen și 2-1 cu Zulte Waregem. Succesele au astupat cele două eșecuri de dinainte, cu liderul Royale și cu modesta Cercle Brugge.

Genk

În schimb, adversara KRC Genk stă periculos agățată pe locul 8. Se știe că, în Belgia, pozițiile 5-8 susțin baraj pentru Conference League. Dar, distanța până la locul 5 este de numai două puncte, recuperabilă într-o singură rundă.

Genk a fost construită ca o formație de atac. În 2020, are bifate două înfrângeri și patru victorii. Și a marcat mereu, inclusiv când a pierdut. Iar scorurile sunt impresionante: 4-1, 1-2, 2-0, 1-2, 2-0 și 4-1. La fel ca și Anderlecht, a pierdut în fața liderului Royale, scor 1-2.

Genk este condusă de pe bancă de germanul Bernd Storck, 59 de ani, fost selecționer al naționalelor din Ungaria și Kazahstan.

Genk are al 3-lea marcator al ligii, nigerianul Ebere Paul Onuachu, 15 goluri, la distanță de liderul german Undav (Royale Union SG, 20 de goluri) și de elvețianul Frey (Antwerp, 18 goluri).

Ponturi pariuri Anderlecht vs Genk. Africanul Onuachu marcheză des pentru Genk

Belgianii l-au „pescuit” pe Onuachu din Danemarca, de la Midtjylland. Înainte, africanul evoluase pentru Vejle.

Ponturi pariuri Anderlecht vs Genk -> cota 1.62 la Unibet pentru ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate