Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Anderlecht vs St. Truiden – Jupiler League

Ponturi pariuri Anderlecht vs St. Truiden

Meciul Anderlecht vs St. Truiden se dispută marți, 14 decembrie, de la ora 22:00, și este al doilea duel contând pentru etapa a 19-a din Jupiler Pro League. Este o confruntare între locul 5 și locul 12.

La casele de pariuri, cursa de recuperare în care s-a înscris trupa din Bruxelles este apreciată de bookmakeri. Noi credem că Anderlecht va înscrie de cel puțin două ori în poarta adversarei. Iar măcar unul va purta semnătura celui mai bun marcator al echipei, olandezul Joshua Zirkzee.

Nu degeaba, Anderlecht are al doilea atac din serie, cu 39 de goluri, după liderul Saint-Gilloise, 45 de goluri, dar înaintea celor de la Club Brugge (35 de goluri), formație de gurpele Ligii Campionilor în acest sezon și egala pe teren propriu a celor de la PSG.

Anderlecht

După 5-0 sâmbătă cu Seraing, locul 15, Anderlecht a sărit pe locul 5. Are 3 victorii și un egal în ultimele 4 meciuri, semn de revenire puternică în elită. Distanță față de lider s-a subțiat la 9 puncte. Locul 4, ocupat de Charleroi, care duce în play-off-ul de titlu, este la numai un punct.

Golgheterul celor de la Anderlecht este Joshua Orobosa Zirkzee. Olandezul de 20 de ani, născut în Schiedam (Rotterdam), are 8 goluri, jumătate din totalul pe care îl are germanul Deniz Undav, golgheterul campionatului dat de Saint-Gilloise. Lângă Zirkzee și-a făcut loc israelianul Lior Refaelov, cu 7 reușite în 16 apariții în actualul sezon.

Ponturi pariuri Anderlecht vs St. Truiden. Israelianul Lior Refaelov, al doilea marcator al echipei

Ultimul meci direct a avut parte de goluri multe. S-a terminat 2-2, cu gazdele St. Trudein egalând în minutele de prelungire ale jocului (90+4).

Conducerea i-a acordat credit antrenorului Vincent Kompany, 35 de ani, venit în august 2020 la echipă, imediat după ce și-a încheiat cariera de jucător la Manchester City. Fostul stoper este o glorie a clubului. A evoluat pentru Anderlecht în perioada 2003-2006.

St. Truiden

Este o formație mică, axată pe evitarea retrogradării. Echipa are o serie neagră, cu 3 înfrângeri la rând. A primit de fiecare dată câte două goluri.

Două eșecuri acasă, ambele cu 1-2, cu Saint-Gilloise și Cercle Brugge, precum și un eșec în depasare cu Seraing, căreia Anderlecht tocmai i-a administrat o corecție chiar la ea acasă.

Antrenorul german Bernd Hollerbach, venit în iulie 2021 la echipă, n-a reușit să o facă pe St. Truiden să strălucească. Dar a creat cun grup unit, decis să nu părăsească Jupiler League la finalul stagiunii.

Ponturi pariuri Anderlecht vs St. Truiden. Oaspeții sunt uniți și la bine, și la rău

Ultimul meci direct a avut parte de goluri multe. S-a terminat 2-2, cu gazdele St. Truiden egalând în minutele de prelungire ale jocului (90+4).

Ponturi pariuri Anderlecht vs St. Truiden -> cota 1.92 la 888sport că Joshu Zirkzee (Anderlecht) va marca.

CITESTE SI

More in Alte campionate