Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Atromitos vs Olympiakos Pireu – Super League

Ponturi pariuri Atromitos vs Olympiakos Pireu

Meciul Atromitos vs Olympiakos Pireu se joacă miercuri, 15 decembrie, de la ora 19:30, în etapa a 14-a din Grecia (prima a returului).

La casele de pariuri, penultima clasată din Grecia are șanse mici de victorie în fața retutabilei trupe din portul atenian Pireu.

Atromitos

Atromitos, echipă din Atena, este pe locul 13, penultimul, în Super League. Dar ultima clasată, Smyrnis, are 7 puncte și un meci în minus, astfel că o poate băga pe Atromitos pe ultimul loc, în cazul unei victorii.

Atromitos alternează victoriile cu eșecurile, iar în fața unui adversar precum Olympiakos va fi greu să pună probleme. Runda trecută, a cedat în fața unui alt „greu” al campionatului, Panathinaikos Atena, 0-2.

Ponturi pariuri Atromitos vs Olympiakos Pireu. Minuscula echipă ateniană

Însă, pe 21 noiembrie, a produs șocul sezonului prin victoria cu PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu și unde joacă Alexandru Mitriță. A fost 2-0, cu goluri marcate de Koulouris, fost jucător la PAOK, în minutele 45 şi 68. La 6 zile după acel miracol, a urmat rușinea: 2-6 cu Asteras Tripolis.

Pe banca echipei stă spaniolul Angel Miguel Perez Lopez. Ibericul știe să blocheze un joc de posesie, precum cel impus de portughezul Pedro Martins.

Olympaikos Pireu

După o perioadă în care părea să fi predat puterea celor de la PAOK Salonic, formația din portul Pireu a prelua frâiele puterii în Grecia, așa cum a făcut-o în ultimul deceniu. „Oly” este iarăși dominatoare și aleargă singură spre un nou titlu de campioană.

După 13 etape, 35 de puncte, cu 8 mai multe decât AEK Atena, locul secund. Competitoarele nu au forță să o contracareze. PAOK Salonic, AEK Atena și Panathinaikos Atena sunt pe locuri de play-off, însă doar atât.

Olympiakos a repatriat nume greu, Sokratis Papastathopoulos, 33 de ani, trecut pe la Genoa, AC Milan, Werder Bremen, Borussia Dortmund și Arsenal Lonra. Iar în atac, omul numărul 1 pentru antrenorul Pedro Martins este marocanul Youssef El Arabi (5 goluri în Super League), iar numele îl recomandă și pe nigerianul Henry Onyekuru.

Elenii merg mai departe în Europa. În Grupa D a Europa League, au terminat pe locul 2, după Eintracht Frankfurt, dar devansându-i pe turcii de la Fenerbahce Istanbul și pe belgienii de la Royal Antwerpen. În turul următor, va testa o forță din Serie A, Atalanta Bergamo.

În meciurile directe, pe 12 septembrie, 0-0 în prima etapă, între Olympiakos și Atromitos. Precum și o victorie pentru Atromitos, în 2020, greu de repetat acum.

Ponturi pariuri Atromitos vs Olympiakos Pireu -> cota 1.42 la Betano pentru 0-3 total goluri.

CITESTE SI

More in Alte campionate