Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri AZ Alkmaar vs Fortuna Sittard – Eredivisie

Ponturi pariuri AZ Alkmaar vs Fortuna Sittard

Meciul AZ Alkmaar vs Fortuna Sittard are loc joi, 2 decembrie, de la ora 19:45. Jocul contează pentru etapa a 2-a din Eredivisie, fiind o restanță. Campionatul de fotbal din Olanda se află înaintea etapei a 15-a.

La casele de pariuri, AZ Alkmaar are prima șansă, dar, de câteva jocuri, oaspeții marchează la fiecare partidă, indiferent de adversar. Urmărim o cotă bună și mizăm că Fortuna, o formație care nu mai are ce pierde, având oricum o situație dificilă în clasament, va puncta și în acest joc.

AZ Alkmaar

În Conference League, echipa batavă a obținut calificarea de pe primul loc în Grupa D, cu o etapă rămasă de jucat. AZ are 4 puncte față de Jablonec, 5 față de Randers și 10 față de CFR Cluj. Un golaveraj excelent, 7-3. Competiția europeană i-a distras atenția și a pierdut pozițiile fruntașe.

De acum, Alkmaar se poate focusa pe Eredivisie. O serie de 3 jocuri fără victorie (două remize și o victorie) îi dau de gândit și au aruncat-o pe locul 12 în clasament, adică mai aproape de retrogradare decât de lupta pentru titlu sau măcar de Europa.

În ultima etapă de Conference League, AZ o primește acasă, joi, 9 decembrie, pe Randers, și, probabil, va folosi multe „rezerve”.

Fortuna Sittard

Este penultima clasată în campionat, cu 9 puncte. Doar FC Zwolle (5 puncte) este mai slabă. Doar înfrângeri în ultimele 4 jocuri. De fiecare dată însă, fie că s-a duelat cu PSV Eindhoven, fie că rivală i-a fost Go Ahead Eagels, Fortuna a marcat cel puțin o dată.

Fortuna are cea mai slabă apărare, cu 32 de goluri încasate în 13 jocuri. Lotul echipei s-a tot subțiat începând cu primele luni ale anului. În ianuarie 2021, de la echipă a plecat Branisla Ninaj, slovacul ajuns la Sepsi Sfântu Gheorghe. El a fost dorit apoi de FCSB.

La Fortuna joacă portughezul Ivo Pinto, fost la CFR Cluj în sezonul 2012-2013. Fundașul lusitan a fost vândut, acum 8 ani, cu 5.000.000 de euro la Dinamo Zagreb. Asta după ce fusese cumpărat de ardeleni cu un milion de euro de la Leiria.

În meciurile directe, goluri multe, exceptând ultimul joc, 1-0 pentru AZ, pe 8 mai 2021 (etapa a 32-a din sezonul trecut, joc disputat la Alkmaar). În 2020, un 3-3 cu Fortuna gazdă. Apoi, în 2019, 4-0 și 4-2 cu Alkmaar fiind pe teren propriu de fiecare dată, iar în 2018, AZ s-a impus în deplasare cu 3-0.

Ponturi pariuri AZ Alkmaar vs Fortuna Sittard -> cota 1.97 la Unibet pentru pariul ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate