Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Galatasaray Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Galatasaray Istanbul

Meciul Beșiktaș Istanbul vs Galatasaray Istanbul se dispută luni, 25 octombrie, de la ora 20.00, în etapa a 10-a. Se joacă pe „Vodafone Park” din Istanbul, arena „vulturilor”. Este ultimul joc al etapei cu numărul 10.

Casele de pariuri cred în potențialul de campioană a gazdelor, pe care le dau favorite, însă ultimele rezultate ănseamnă la cumpătare.

Cifrele și forma de moment indică o stare de egalitate între Beșiktaș și Galatasaray, astfel că remiza este cel mai probabil rezultat între cei doi granzi din Istanbul. Ambele echipe sunt în afara podiumui. Beșiktaș este pe locul 4, cu 17 puncte. Prevedem o perioadă de studiu, măcar în prima repriză, când s-ar putea merge spre un scor alb, pentru ca ambele să forțeze victoria după pauză.

Beșiktaș

Campioana a intrat în zona gri a sezonului. Nu se numește neapărat criză, dar încrederea dispare prin lipsa rezultatelor pozitive. Iar când vin corecții precum cea cu Sporting Lisabona, 1-4, toată construcția se clatină. Lupta pe două fronturi grele, intense, Super Lig și Liga Campionilor, se dovedește peste puterile actuale ale „vulturilor”.

Antrenorul Sergen Yalcin, care o știe bine pe Galatasaray, unde a jucat, a întărit echipa față de sezonul trecut, dar plusul de valoare nu pare suficient.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Galatasaray Istanbul. Ca jucător, Sergen Yalcin a trăit momente glorioase la Galata

Din ultimele 6 partide, Beșiktaș a câștigat un meci, 2-1 acasă Sivasspor, a făcut un egal, 3-3 cu Adana. În rest, 4 eșecuri în campionat (două) și în Ligă (două).

Fără punct în Grupa C a Ligii, continuarea în competiție este compromisă. Nici locul 3 nu pare accesibil, Sporting Lisabona, campioana Portugaliei, adunând primele 3 puncte. Huthinson, N’Koudou și Topal nu sunt buni de joc contra Galatei. Se așteaptă însă multe de la atacantul belgian Michy Batshuayi, 4 goluri în campionat.

Galatasaray

Cim Bom Bom este pe locul 7 în Super Lig, tot cu 17 puncte. Iar Fatih Terim nu-i poate utiliza pe Boey și pe Arda Turan. Spre deosebire de Beșiktaș, „Împăratul” deține frâiele la echipă. N-a pierdut de pe 22 septembrie, de la 0-3 cu Kayserispor.

Iar ultimul rezultat, 1-0 la Moscova, cu Lokomotiv, a așezat-o pe tronul Grupei E, cu 7 puncte, înaintea unor reprezentante din campionate care vin din Top 5, precum Lazio Roma (Italia) și Olympique Marseille (Franța). Galata are două zile în minus de odihnă, jucând joi în Liga Europa, în timp ce rivala a evoluat marți în Ligă.

Mizăm pe un meci liniștit până la pauză, după care duelul ar putea lua foc.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Galatasaray Istanbul -> cota 2.28 la Unibet pentru remiză la pauză.

CITESTE SI

More in Alte campionate