Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Gaziantep – Super Lig

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Gazizantep

Meciul Beșiktaș Istanbul vs Gazizantep se dispută vineri, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în etapa a 21-a din Turcia, a doua din retur. Situație absolut curioasă: oaspeții sunt înaintea campionilor en-titre, în clasament.

La casele de pariuri, Beșiktaș Istanbul are clar prima șansă, venind după câștigarea Supercupei, la Doha (Qatar), și după o dezamăgire în Super Lig, încă una în acest sezon critic, 2-2 în deplasare cu Caykur Rizespor, după 1-0 și 2-1 pentru „vulturi”.

Beșiktaș Istanbul

Criza sportivă a grupării din Istanbul se reflectă în bilanțul contabil. Pandemia COVID-19 a pus pe butuci conturile clubului. Chiar dacă veniturile TV sunt în creștere, bugetul a fost compromis de faptul că meciurile s-au disputat în fața tribunelor goale.

Un studiu Kpmg despre campioanele din Top 8: cele 5 mari ale Europei (Anglia, Spania, Franța, Italia și Germania) plus Portugalia, Olanda și Turcia arată că s-au înregistrat pierderi semnificative. Au fost analizate cele 8 câștigătoare ale campionatului în țările respective. Dintre toate, doar Bayern Munchen a raportat profit.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Gazizantep. Fotbaliștii „vulturilor” s-au pregătit pe frig

Beșiktaș este în grupul din care mai fac parte OSC Lille, Sporting Lisabona și Bayern Munchen, echipe care au reușit să crească valoarea de piață a fondului de jucători începând cu ianuarie 2020.

Pentru meciul de vineri, Beșiktaș are probleme de efectiv. Nu-i poate folosi pe canadianul Larin și nici pe bosniacul Pjanic. Lipsa absențelor este de 9 oameni.

Gaziantep

Trupa lui Maxim și Alin Toșca stă pe poziții liniștite în Super Lig. Nu doar că nu tremură pentru retrogradare, dar poate spera chiar la Europa. Gaziantep s-a cocoțat pe locul 7, față de poziția a 9-a, ocupată de Beșiktaș.

Între cele două sunt doar două puncte diferență. Față de locul 4, care trimite în prelimininariile Conference League, ocupat de Adana Demirspor, Gaziantep are doar două puncte în minus.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Gazizantep. Alin Toșca, bine văzut în Turcia

Formația din Gaziantep are o serie de 6 partide fără eșec, în Cupă și în campionat. Ultimul eșec, 1-2 cu Goztepe Izmir, pe 6 decebrie. Așadar, peste o lună de invincibilitate pentru Maxim și pentru Toșca.

În meciurile directe disputate la Istanbul, Beșiktaș nu s-a împiedicat de Gaziantep. A fost 2-1 în 2021 și 3-0 în 2020. În ultimul joc direct a fost 0-0, în runda a doua din Turcia.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Gaziantep -> cota 1.61 la Unibet pentru Total Goluri peste 2.5.

CITESTE SI

More in Alte campionate