Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Giresunspor – Super Lig

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Giresunspor

Meciul Beșiktaș Istanbul vs Giresunspor se joacă sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18.00. Este etapa a 14-a în campionatul de fotbal din Turcia.

La casele de pariuri, gruparea „vulturilor” este indicată cu semn cert de victorie. Nici n-are altă variantă. A ajuns la mijlocul clasamentul, iar adversarul este unul modest. Mizăm pe un meci deschis, cu goluri.

Beșiktaș Istanbul

Beșitakș este pe locul 9 în Super Lig, poziție jenantă pentru o campioană. Vine după un eșec cu Alanyaspor, 0-2. Prestație rușinoasă pentru campioana Turciei și în Grupa C a Ligii Campionilor. La mijlocul săptămânii, a pierdut al 5-lea meci din tot atâtea jucate în actuala ediție.

Algerianul Rachid Ghezzal a dat speranțe, deschizând scorul la Istanbul, dar dubla de după pauză a africanului Sebastien Haller a adus succesul pentru liderul Ajax Amsterdam. Cu o etapă rămasă de jucat, Beșiktaș n-are niciun punct (golaveraj 3-14) și n-are nicio șansă măcar la locul 3, de Europa League. Astfel, a scăpat de „grija” Europei și se poate focusa pe campionatul intern.

Pijanic, oaie neagră la națională

Miralem Pjanic, starul trecut pe la AS Roma, Juventus Torino și pe la Barcelona, adus la Istanbul să lumineze jocul echipei, este afectat după scandalul în care a fost implicat la naționala Bosniei. În preliminarii, a fost exclus din lot înaintea jocului cu Ucraina pentru comportament nepotrivit.

Cariera lui Miralem Pjanic a luat o întorsătură ciudată. În vară, mijlocașul bosniac a fost scos din lot de Barcelona, ​​care a decis să-l excludă din proiect. Juventus s-a gândit la un retur de ultim moment, dar salariul mare și vârsta înaintată (31 de ani) au făcut-o pe conducerea lui Juve să renunțe. Jucătorul a ajuns astfel în Turcia, la Beșiktas, cu siguranță nu cel mai bun loc din lume pentru un jucător cu talentul său, unde a jucat doar 8 meciuri în campionat și Liga Campionilor.

Convocat de naționala Bosniei, unde de ani de zile este punct fix la mijlocul terenului, Pjanic a fost exclus înaintea meciului cu Ucraina. Motivația? Nu vreo alegere tehnică. Potrivit relatărilor din presa bosniacă, mijlocașul a fost exclus pentru că s-a comportat nepotrivit.

Potrivit unor imagini, a fost surprins bând și fumând narghilea, cu o zi înainte de meciul cu Finlanda, joc în care Pjanic a ieșit apoi de pe teren fluierat de public. Un scandal care l-a obligat pe antrenorul Bosniei să-l excludă pe jucător pentru următorul meci.

Giresunspor

Este o echipă cosmopolită, cu brazilieni și africani în lot. Ocupă o poziție periculoasă în clasament, 13, prima de deasupra liniei retrogradării (în Turcia, din prima divizie pică 4 formații: locurile 17, 18, 19 și 20). A făcut schimb de locuri cu Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Ninel Șumudică, după o victorie cu 1-0 în meciul direct, runda trecută.

Cele două formații se înfruntă în premieră într-un joc oficial.

Ponturi pariuri Beșiktaș Istanbul vs Giresunspor -> cota 1.94 la Unibet pentru ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate