Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Beșiktaș vs Trabzonspor – Super Lig

Ponturi pariuri Beșiktaș vs Tranbzonspor

Meciul Beșiktaș vs Tranbzonspor se dispută sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 18:00, în runda cu numărul 12 din Turcia. Este meciul rundei în Super Lig, între campioană și cea mai la modă echipă a momentului.

La casele de pariuri, Beșiktaș are un mic avantaj, dar este o partidă în care se poate întâmpla orice. Forma de moment indică un avantaj pentru oaspeți, însă orgoliul campioanei nu poate fi nesocotit.

Beșiktaș

Trupa lui Sergen Yalcin merge în salturi. Este capabilă să bată pe oricine, dar poate ceda în fața oricui. Ultimul rezultat ar putea s-o dărâme, 0-4 cu Sporting Lisabona, în Portugalia. Ultimul loc în Grupa C de Liga Campionilor, fără niciun punct, cu două runde rămas de jucat. Așadar, nicio șansă se calificare nici măcar în Europa League.

De acum, turcii se pot concentrat doar pe treaba pe care o au în Super Lig, deși achizițiile cu nume pe care le-au făcut (Pijanic este una dintre ele) au țintit un miraol în Liga Campionilor. Este timpul pentru Pijanic să iasă la rampă, mai ales că belgianul Batshuayi nu poate juca pentru „vulturi”.

Poziția lui Sergen Yalcin nu mai este atât de sigură, deși este cel care a adus bucuria câștigării campionatului. Scaunul fostului decar se clatină, iar presa de la Istanbul avansează nume de antrenori străini.

Dacă ar fi fost doar Liga Campionilor, n-ar fi fost aașa mare supărare. Dar nici în campionat nu este prea mult soare pentru trupa din Istanbul. Locul 4, cu 20 de puncte. Iar liderul din Trabzon este departe, cu 27 de puncte.

Trabzonspor

Este echipa momentului în Turcia, deși nu-l poate folosi pe ivorianul Gervinho. Echipa pare croită să atace titlul, având 4 puncte avans față de locul 2, Hatayspor.

Între atâția atacanți de rasă, un necunoscut face senzație. Grecul Bakasetas este lider în clasamentul golgheterilor, cu 7 reușite.

Ponturi pariuri Beșiktaș vs Trabzonspor. Anastasios Bakasetas, golgheterul Turciei

Trabzonspor este singura formație neînvinsă din Turcia, a remizat doar de 3 ori, iar campioana s-ar bucura dacă i-ar produce o rană adâncă în meciul de duminică.

Din ultimele 4 jocuri, Trabzonspor a câștigat 3. Și nici n-are griji europene, după ce a fost scoasă de AS Roma din Europa.

Ponturi pariuri Beșiktaș vs Trabzonspor -> cota 4.1 la Unibet pentru gol marcat de bosniacul Miralem Pijanic pentru Beșiktaș.

CITESTE SI

More in Alte campionate