Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Sandefjord – Eliteserien

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Sandefjord

Partida Bodo/Glimt vs Sandefjord se joacă duminică, 31 octombrie, de la ora 19:00. Prima divizie de fotbal din Norvegia a consumat deja 24 de etape.

În România, 888sport crede că Bodo/Glimt nu poate scăpa victoria și oferă diferite combinații de pariuri.

Bodo/Glimt

Clubul înființat în 1916 este pe cale să dea, din nou, lovitura în Norvegia. Echipa este montată în „varianta turbo”. Bodo/Glimt a mai făcut un pas spre titlu în runda trecută, după 2-0 în deplasare cu Molde, rivala de pe locul secund, iar jocul de duminică, din etapa 25-a, pare joacă de copii.

Specialiștii susțin că titlul este jucat în Norvegia, iar Bodo se poate concentra liniștită pe partidele din Europa. 4 puncte față de principala rivală înseamnă destul, cu 6 runde rămase până la final. Astfel, Bodo/Glimt, care a atras atenția Europei prin victoria nebună cu AS Roma, scor 6-1, își poate permite să piardă o partidă din cele rămase, considerând că Molde va câștiga tot.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Sandefjord. Erik Botheim, tunar la Bodo

Bodo/Glimt ocupă, la nivel național, poziția pe care, odinioară, o avea Valerenga, aflată acum pe la mijlocul clasamentului. Adică este în rolul de a domina liga norvegiană și nu ca un meteorit, ca o cursă de sprint, ci având anduranță. Rezistența echipei poate fi lesne sesizată în rezultatele din ultimii 3 ani, semn că s-a construit temeinic, cu bazele bine puse.

Bodo, care pe teren propriu evoluează pe un stadion de 7.354 de locuri, a câștigat campionatul intern în 2020, iar în alte 4 dăți a terminat pe locul secund: 1977, 1993, 3003 și 2019.

Sandefjord

Fără prea mari speranțe merge Sandefjord pe terenul liderului. Cu 29 de puncte, echipa nu tremură pentru locul în prima ligă. Locul 14 (care trimite la baraj), ocupat de Brann Bergen, are 20 de puncte. Așadar, un „tampon” de 9 puncte, care înseamnă 3 înfrângeri, dacă punem răul înainte. Una o poate lua deja în calcul la meciul de duminică.

Forma formației oaspete este precară, de câteva etape. Doar un succes, de 6 etape încoace, 2-0 cu Stromsgodset, chiar runda trecută. Sandefjord este condusă de cuplul Odegaard-Tegstrom. Primul este norvegian, iar cel de-al doilea are naționalitate suedeză.

Pentru că tot este la modă, gruparea nordică are o componență de mozaic, la nivelul lotului. Multe naționalități (costaricană, andorreză, bosniacă, olandeză), mulți tineri care pot aduce profit, în eventualitate vânzării lor.

Jucătorii lansați de norvegieni sunt căutați în țări de mâna a doua din punct de vedere fotbalistic, precum Olanda, Scoția sau Austria, înainte să facă pasul spre Top 5 (Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța).

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Sandefjord -> cota 1.48 la 888sport pentru victorie Bodo/Glimt și cele mai multe cornere.

CITESTE SI

More in Alte campionate