Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Club Brugge vs Standard Liege – Jupiler League

Ponturi pariuri Club Brugge vs Standard Liege

Meciul Club Brugge vs Standard Liege se dispută duminică, 7 noiembrie, de la ora 14:30, în runda cu numărul 14 din Belgia.

La casele de pariuri, victoria gazdelor nu este pusă la îndoială, având în vedere forma slabă a vizitatorilor. Însă meciurile din cupele europene seacă de oboseală, iar trupa din Liege poate profita de pe urma faptului că Brugge a avut meci la mijlocul săptămânii și ar putea marca măcar un gol.

Club Brugge

Campioana este pe locul secund în campionat, la două puncte în spatele liderului. Locul 2 îi convine, sperând că minuscula Union Saint-Gilloise nu va putea ține ritmul până la final.

Brugge este cea mai echilibrată dintre toate formațiile din Jupiler League. Este singura cu doar un eșec în 13 partide. Nu are nici cel mai bun atac (23 de goluri), nici cea mai bună apărare (15 goluri). Trupa din orașul Bruges preferă linia de mijloc în abordarea meciurilor, alegând să facă totul pentru a nu pierde jocurile.

În Europa însă, n-o duce prea bine. A pierdut recent cu 5-1 în fața celor de la Manchester City, după 1-4 în Anglia. Din cele 11 goluri încasate, 9 le-au primit de la „cetățeni”. Totuși, cu 4 puncte, speră la locul 3, de Liga Europa. Luptă cu nemții de la Leipzig, doar un punct adunat.

În Ligă, fanii belgieni au produs incidente.

Standard Liege

Ar fi fost un derby, dacă Standard Liege, la fel ca și Anderlecht Bruxelles, nu ar fi scăzut ritmul în ultimele sezoane.

Cu doar 16 puncte, Standard Liege, locul 13 înaintea rundei, n-are intenții înalte. Se gândește doar cum să evite retrogradarea. Este fără victorie în ultimele 5 jocuri de campionat.

Antrenorul sloven Luka Elsner, 39 de ani, adus la începutul anului de la Kortrijk, crede mult în românul Denis Drăguș, 22 de ani.

Ponturi pariuri FC Brugge vs Standard Liege. Luka Elsner, slovenul de pe banca oaspeților

L-a folosit în 13 partide, iar acesta a marcat 3 goluri pentru formația pentru care, în trecutul apropiat, a jucat și Răzvan Marin, un alt fost jucător de la Viitorul Constanța. Iar în urmă cu și mai mulți ani, pe banca formației „roș-albe” a stat Mircea Rednic.

În ultimul meci direct, disputat pe 4 martie 2021, Standard s-a impus cu 1-0. Dar ultimul joc cu Brugge în postura de gazdă a însemna un 3-1 pentru  campioană. Așadar, goluri marcate de fiecare dată de către Standard.

Ponturi pariuri Club Brugge vs Standard Liege -> cota 1.72 la Superbet pentru măcar un gol marcat de Standard Liege.

CITESTE SI

More in Alte campionate