Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi Pariuri – Derry City – Bohemians – Premier Division – 29.04.2019

Ponturi fotbal Sligo Rovers vs Bohemians

Luni 29.04.2019, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Derry City – Bohemians, din cadrul rundei a 14-a a primei ligi din Irlanda.

Derry City se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Premier Division, cu 24 de puncte acumulate dupa 13 etape. Nord irlandezul D. Parkhouse este cel mai bun marcator al echipei sale in campionat, cu cele 4 goluri inscrise. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 4 puncte obtinute in 3 etape. Acum 3 runde, cei de la Derry City au cedat pe teren propriu, 0-1 in fata celor de la Shamrock Rovers. Mai apoi, pentru Derry City a urmat o remiza pe terenul celor de la Waterford, scor 2-2. In ultima runda, gazdele de azi s-au impus pe teren propriu, 2-0 cu cei de la Cork City.

A inceput o noua aventura in prima liga irlandeza.

Bohemians se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Premier Division, cu 27 de puncte acumulate dupa 13 etape. Irlandezul D. Corcoran este cel mai bun marcator al echipei sale in campionat, cu cele 6 goluri inscrise. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 7 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa un esec cu 1-0 la Dundalk, Bohemians s-a impus pe teren propriu cu UC Dublin, scor 3-0. Mai apoi, oaspetii au invins-o pe Shamrock Rovers in deplasare, scor 1-0. Etapa precedenta, oaspetii au remizat pe teren propriu cu Waterford, scor 0-0.

Avem fata in fata doua dintre cele mai in forma formatii ale debutului de sezon. Acestea sunt deja implicate in lupta pentru podium. Despartite de 3 puncte pana in acest moment, ma astept ca ambele formatii sa forteze in ofensiva. De altfel, gazdele stau foarte bine in acest compartiment, cu 21 de goluri inscrise in 13 etape. E posibil sa avem o partida frumoasa, cu multe faze de poarta, iar golurile cu siguranta ar trebui sa apara. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul „peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Netbet.

CITESTE SI

More in Alte campionate