Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Djurgarden IF vs Elfsborg – Allsvenskan

Ponturi pariuri Djurgarden vs Elfsborg

Meciul Djurgarden IF vs Elfsborg este programat luni, 18 octombrie, de la ora 20.00. Prima divizie de fotbal din Suedia a ajuns la etapa a 23-a, dintr-un total de 30.

În România, casele de pariuri oferă prima șansă gazdelor, cu o cotă la victorie de 1,9. Se luptă locurile 1 și 5, între care sunt 5 puncte diferență.

Se duce o luptă teribilă pentru titlu în Suedia, unde 3 formații sunt întinse pe 3 puncte, în fruntea ierarhiei. Iar etapele se împuținează.

Djurgarden și AIK Stockholm au fiecare 44 de puncte și același număr de goluri primite, 18. Le deosebește doar capitolul goluri marcate: 37, față de 32 în favoarea celor de la Djurgarden.

Iar pe 3 stă, cu 41 de puncte, Malmo FF, formația care l-a lansat pe Zlatan Ibrahimovic. Intersantă este și continuarea. IFK Norkoping și IF Elfsborg sunt celelalte două din Top 5. Așa arată topul după 22 de etape.

Djurgarden

Nordicii au obișnuit Europa cu perechi de antrenori pe bancă. Liderul din Suedia merge pe o astfel de soluție. Kim Bergstrand, 53 de ani, se înțelege de minune cu Thomas Lagerlof, 49 de ani.

La 22 de ani, Edward Chilufya are 5 goluri marcate, fiind tunarul echipei în acest sezon. Arena proprie, Tele2 Arena, are o capacitate de 33.000 de spectatori. Ia foc la partidele favoriților.

Djurgarden stă bine în apărare. Doar 18 goluri încasate. Totuși, vorbim de un campionat deschis, în care se marchează mult, astfel că media de un gol încasat pe meci poate fi socotită bună.

Elfsborg

Elfsborg este o formație decisă, pe principiul ori la bal, ori la spital. În 22 de etape, Elfsborg are doar 3 remize. Doar Norrkoping îi este egală, la acest capitol.

Nordicii sunt clienții celor de la Dinamo. În 2008, i-au eliminat din Cupa UEFA. Pe banca românilor era italianul Walter Zenga. Iar pe teren, Lobonț, Moți, Bratu sau Dănciulescu.

Dinamo a pierdut acasă.

Ponturi pariuri Djurgarden vs Elfsborg. Oaspeții i-au eliminat pe dinamoviști în 2008

Iar în returul de la Boras voia o minune. A câștigat doar cu 1-0 (gol Dănciulescu). Nu erau regulile de acum în cupele europene, unde golul din deplasare nu mai contează dublu. Eliminarea dinamoviștilor a făcut ca, pentru prima oară de la schimbarea formatului, România să nu aibă o echipă în grupele Cupei UEFA.

Ponturi pariuri Djurgarden IF vs Elfsborg -> cota 2,6 la Unibet pentru un gol marcat de Edward Chilufya (Djurgarden).

CITESTE SI

More in Alte campionate