Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Fatih Karagümrük vs Fenerbahce Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Fatih Karagümrük vs Fenerbahce Istanbul

Meciul de fotbal Fatih Karagümrük vs Fenerbahce Istanbul este găzduit de etapa a 18-a din Super Lig, penultima rundă din turul campionatului turc. Jocul are loc miercuri, 22 decembrie, ora 19:00, la Istanbul. Sunt 3 puncte și 5 locuri diferență între cele două formații. Gazdele sunt pe 10, cu 25 de puncte, înaintea rundei.

La casele de pariuri, Fener are avantaj, iar trecutul joacă, de asemenea, de partea favoriților. Disputele dintre cele două echipe s-au lăsat cu multe goluri. În toate confruntările din istorie, 4 la număr, cele două formații au punctat cel puțin câte o dată. Mizăm și de această pe goluri înscrise de ambele părți.

Fatih Karagümrük

Gazdele au mari oscilații de formă. În ultimele 5 jocuri, două victorii și 3 înfrângeri. Dar, este încadrată de doi granzi ai fotbalului turc, campiona Beșiktaș, aflată pe poziția a 9-a înainte de startul etapei, și Galatasaray, care, cu cele 24 de puncte, a alunecat pe 11.

Atacantul sârb Aleksandar Pešić, 29 de ani, este golgheterul campionatului. Are 9 goluri, la egalitate cu italianul Stefano Okaka, de la Istanbul Bașakșehir. A venit în vară la Fatih Karagümrük, de la Maccabi Tel Aviv, și probabil își va lua zborul în curând.

Are traseu de aventurier în fotbal. A început „cursa” în 2008, la Heraklion, Grecia, apoi a trecut la Sheriff Tiraspol (Republica Moldova). A urmat un sezon la modesta FK Jagodina, în țara natală.

Ponturi pariuri Fatih Karagümrük vs Fenerbahce Istanbul. Gazdele formează o echipă unită

De acolo, la Toulouse, dar n-a făcut purici la trupa franceză, efectuând „naveta” între prima și a doua echipă. A „sărit” în Serie A, la Atalanta (2016-2017).

După care au venit „haltele” Steaua Roșie Belgrad (Serbia) și Al Ittihad (Arabia Saudită). N-a ratat nici Asia, semnând în 2019 cu sud-coreenii de la Seul, din 2019, plecând doar după un an în Israel. Așadar, 10 echipe bifate în 13 ani.

Fenerbahce Istanbul

Trupa de pe malurile Bosforului se prezintă la ora jocului după remiza frustrantă cu Beșiktaș Istanbul, 2-2. Fener a condus de două ori, dar n-a reușit victoria.

Echipa a adunat, fără să vrea, 3 jocuri fără victorie, iar succesul devine o obligație de serviciu în partida de miercuri seară. 5 decembrie este data ultimei victorii, 4-0 cu Caykur Rizespor.

Se așteaptă ieșirea la rampă a liderului Mesut Ozil. Neamțul a punctat din penalty contra „vulturilor”, deschizând scorul.

În etapa a 25-a din sezonul trecut, pe 13 februarie s-a disputat ultimul duel direct dintre cele două. Fener a plecat acasă cu toate punctele de pe arena „Ataturk” din Istanbul, scor 2-1.

Apoi, în 2020 s-au duelat de 3 ori, de fiecare dată cu Fenerbahce în postură de gazdă. Partidele s-au terminat cu rezultatele bogate în goluri: 3-3, 2-1 și 2-2.

Ponturi pariuri Fatih Karagümrük vs Fenerbahce Istanbul -> cota 1.65 la 888sport pentru pariul ambele marchează.

CITESTE SI

More in Alte campionate