Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri FC Brugge vs Zulte Waregem – Jupiler League

Ponturi pariuri FC Brugge vs Zulte Waregem

Meciul FC Brugge vs Zulte Waregem are loc duminică, 12 decembrie, de la ora 22:00, în etapa a 18-a din Jupiler Pro League, prima divizie de fotbal din Belgia.

Campioana are de recuperat punctele irosite în Belgia ca urmare a evoluției din Liga Campionilor. La mijlocul săptămânii, Brugge a încheiat socotelile cu Europa, după 1-4 cu PSG.

Casele de pariuri din România le dau favorite pe gazde, dar noi mizăm pe disperarea vizitatorilor, care au șanse să marcheze.

FC Brugge

A terminat pe ultimul loc în Grupa A a Ligii Campionilor, cu 4 puncte, devansată de Manchester City, PSG și de la RB Leipzig. A pierdut clar la Paris, eșec care a aterizat după o serie de 3 victorii în Belgia.

Cadența a fost regăsită în Jupiler League, acum are nevoie de continuitate, pentru a recupera din diferența de Royale Union. În 17 runde, între lider și campioana en-titre sunt 4 puncte.

Zulte este adversarul perfect, după un joc extenuant în Ligă. Pare victima sigură pentru Brugge, dar nu trebuie omis faptul că gazdele au acumulat oboseală în Ligă și pot permite lejerități defensive.

Brugge are calitatea de a lansa nume mari în fotbalul mondial. Acum îl are pe de Ketelaere, dar l-a avut în curte pe noul erou din Liga Campionilor: olandezul Arnaut Danjuma, de la Villarreal, ochit la NEC Nijmegem. Olandezul a marcat în 2018 în poarta celor de la Atletico Madrid, lăsândul mască pe Oblak cu o „rachetă”, fiind remarcat de Bournemouth (Premier League), unde a explodat și a intrat pe radarul spaniolilor.

Zulte Waregem

Este criză la formația obișnuită cu locurile călduțe ale clasamentului. Doar poziția a 16-a, cu 17 puncte. În spatele său, Cercle Brugge, 16 puncte, și Beerschot, 9 puncte. Zulte nu se teme de puterile Belgiei. Dovadă că runda trecută a înfruntat-o cu curaj pe Anderlecht Bruxelles. Și deși a pierdut, a reușit să marcheze de două ori, scor 2-3.

Ponturi pariuri FC Brugge vs Zulte Waregem. Oaspeții au un joc în forță

În meciurile directe, Brugge a călcat-o în picioare în două partide, în acesrt an, 0-4, și în 2020, 0-6. Ambele avut loc cu Zulte gazdă. Cu Brugge pe teren propriu, 2-1 și 3-0 în 2021, pe 7 martie și pe 7 iulie.

Ponturi pariuri FC Brugge vs Zulte Waregem -> cota 1.65 la Betano pentru total goluri peste 0.5.

CITESTE SI

More in Alte campionate