Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles – Jupiler League

Ponturi pariuri FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles

Meciul FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles are loc duminică, 19 decembrie, fiind primul meci al zilei, de la ora 14:30. Este etapa a 20-a din Jupiler Pro League.

La Unibet, campioana Club Brugge este favorită înaintea unei rivale, Anderlecht, care s-a pus de curând pe picioare. În acest moment, forma de moment și rezultatele indică o stare de egalitate între cele două puteri tradiționale ale Belgiei.

Sunt două formații ofensive, preocupate de atac, nu să distrugă jocul și să se închidă ermetic, deși au antrenori care au jucat în apărare, Clement, respectiv Kompany.

FC Brugge

Campioana s-a scuturat de mediocritate și a început să lege victoriile, după un start șovăielnic, pus pe seama încărcării cu jocuri din Liga Campionilor.

Victorie categorică, 4-1 cu Leuven, miercuri, în runda intermediară, cu tânăra senzație Dias de Oliveira de Ketelaere realizând o „dublă”. Internaționalul belgian are 8 reușite în acest sezon. Momentul adevărului sosește abia duminică pentru formația pregătită de Philippe Clement.

Campioana are un mare talent în curte

Culmea, marele rival nu este, însă, Anderlecht. Și nici măcar Standard Liege. Echipa de bătut este Royale Union SG, care nu dă semne că tremură în fața echipelor mai bogate și mai titrate din Belgia. Brugge așteaptă ca liderul să se clatine și să profite de breșă. Este pe locul 2, la 4 puncte de prima poziție. Atacul merge la Brugge: 39 de goluri.

Anderlecht

Gruparea din Bruxelles este pe locul 4, la 9 puncte de primul loc. Dar traseul pe care s-a înscris redutabila grupare este unul bun. În ultimele 5 jocuri din Jupiler Pro League s-a strecurat o singură remiză. În rest, doar succese.

Anderlecht a marcat 41 de goluri. Oamenii de gol ai echipei sunt doi străini: israelianul Refaelov și olandezul Zirkzee, ambii cu câte 8 goluri. Cei doi au conlucrat la primul gol al victoriei din runda trecută, 2-0 cu St. Truiden. Olandezul a pasat, iar israelianul a punctat. Apoi, s-au bucurat împreună, precum în imaginea de mai jos.

Ponturi pariuri FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles. Zirkzee a creat, Refaelov a finalizat

În meciurile directe, egalități cu goluri: 1-1, 3-3 și 2-2, primele două jocuri fiind cu Anderlecht gazdă. Vincent Kompany, alintat „Coach K”, a reușit să echilibreze echipa, iar bătăliile decisive se vor duce în play-off.

Ponturi pariuri FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles. Vincent Kompany, un fost fundaș cu principii ofensive ca antrenor

Ponturi pariuri FC Club Brugge vs Anderlecht Bruxelles -> cota 1.57 la Unibet că ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate