Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri FC Midtjylland vs Brondby IF – Superligaen

Ponturi pariuri FC Midtjylland vs Brondby IF

Meciul FC Midtjylland vs Brondby IF se joacă duminică, 21 noiembrie, de la ora 19:00, și are miză importantă pentru zonele rarefiate ale campionatului de fotbal din Danemarca.

La 888sport, gazdele au prima șansă. Iar argumentele sunt multe: sunt pe primul loc și înfruntă un adversar care are 10 puncte mai puține.

În zona Scandinaviei, Danemarca dă ora exactă. Spre deosebire de Norvegia, Suedia sau de Finlanda, naționala daneză s-a calificat la Cupa Mondială. Și nu oricum, ci strălucitor, cu parcurs aproape de perfecțiune. Asta deși a lovită de două cazuri medicale grave, Eriksen (mijlocașul de la Inter are probleme cu inima) și Dolberg (de la Nice, descoperit cu diabet).

FC Midtjylland

Liderul stă confortabil în fotoliu, în pofida eșecului de proporții uluitoare in runda trecută, 0-3 cu Aarhus, cu goluri încasate în prima repriză și o incapacitate de reacție îngrijorătoare după pauză. Dar, echipa are ceva scuze. A evoluat la 3 zile după o deplasare grea, făcută în Serbia, unde s-a impus cu 1-0 în Europa League în fața celor de la Steaua Roțșie Belgrad.

Ponturi pariuri FC Midtjylland vs Brondby IF. Eșec neașteptat în runda trecută, cu Aarhus pentru Midtjylland

În această fază a sezonului, danezii pun accent pe Europa, campionatul intern poate să mai aștepte. În Grupa F, formația nordică are 5 puncte, fiind pe locul 3 (care trimite în Conference League), după Sporting Braga (9p) și Steaua Roșie Belgrad (5p). Bulgarii de la Ludogoreț Razgrad sunt ultimii (1p).

Midtjylland, pregătită de Bo Henriksen, are 34 de puncte, iar următoarea clasată, FC Copenhaga, are cu 5 puncte în minus. Are al doilea atac (29 de goluri) și a doua apărare (13 goluri), după FC Copenhaga (30-11). Juninho, Paulinho, Charles, Evander Junior Brumado și da Silva Liberato Marrony sunt brazilienii care dau culoare jocului.

Brondby IF

Gruparea pregătită de Niels Frederiksen esrte un rival periculos, care nu pierde de o lună. Pe 21 octombrie, ceda ultima oară în Scoția, 0-2 cu Glasgow Rangers, în Liga Europa.

În campionatul intern, ultimul eșec datează de pe 19 septembrie, 0-1 în deplasare cu SonderjyskE. Este ultima în Grupa A de Liga Europa, cu două puncte, iar în campionat este pe penultimul loc de play-off, 5, cu 24 de puncte.

Ponturi pariuri FC Midtjylland vs Brondby IF -> cota 1.49 la 888sport pentru total cornere peste 4.5 pentru Midtjylland.

CITESTE SI

More in Alte campionate