Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul

Meciul Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul are loc duminică, 19 decembrie, de la ora 18:00. Este runda cu numărul 17 în Super Lig și, surprinzător, niciuna dintre formații nu este implicată în lupta la vârf. Titlul este departe pentru ambele, deși vorbim despre un „clasic” al Turciei.

La casele de pariuri, gazdele sunt favorite. Stau un pic mai bine în clasament și joacă pe teren propriu. Forma de moment este însă oscilantă pentru ambele formații. Mizăm un start de meci reținut de ambele părți, cel puțin până la pauză. Echipele sunt stoarse, după partide pline în Europa, de aici și fluctuațiile mari de formă și de rezultate.

Fenerbahce

Locul 5 pentru Fener este o poziție rușinoasă. Părea în urcare, după 3 partide fără eșec, dar a venit partida nebună cu Gaziantepspor, pierdută cu 3-2. A fost un duel al play-makerilor, Maxim fiind la nivelul campionului mondial Mesut Ozil. Ambii au marcat, românul punctând din penalty.

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul. Germanul Mesut Ozil, vedeta gazdelor

Fener are servanți buni, de talia lui Ozil, dar niciun atacant de supercalitate. De altfel, echipa n-are niciun nume între primii 10 marcatori ai sezonului. Uruguayanul Diego Rossi (ex-Los Angeles) și columbianul Enner Valencia (fost la West Ham United) nu au clasă mondială.

Acum, neamțul cu origini turcește Ozil are un alt duel direct interesant, cu bosniacul Miralem Pijanic. Fener a terminat pe locul 3 în Grupa D a Europa League și va evolua contra Slaviei Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, în 16-imile de finală din Conference League.

Beșiktaș

Campioana este pe locul 7, la 3 puncte și două poziții de rivala de duminică. Are nevoie de o victorie la două goluri diferență, pentru a o întrece în clasament pe rivala Fener. Dacă atacul este la același nivel, apărările au randamente diferite. Fener are +6 (26-20) la golaveraj, iar „vulturii” au golaveraj +2 (26-24).

Campioana a scăpat de „grija” cupelor europene, terminând rușinos grupa de Liga Campionilor. Este un sezon de tranziție pentru Beșiktaș, care, probabil, în vară va schimba din nou liniile, urmând să se renunțe, scriu jurnaliștii turci, la antrenorul Sergen Yalcin. În etapa trecută, 4-2 cu Konyaspor, cu canadianul Larin și belgianul Batshuayi pe lista marcatorilor.

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul. Bosniacul Miralem Pijanic

În ultimul meci direct, scorul a fost 1-1. Dar cea mai recentă partidă cu Fener gazdă s-a terminat cu un rezultat halucinant, 4-3 pentru Beșiktaș, de senzație fiind dubla camerunezului Vincent Aboubakar.

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Beșiktaș Istanbul -> cota 2.28 la Unibet pentru rezultat egal la pauză.

CITESTE SI

More in Alte campionate