Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Yeni Malatyaspor – Super Lig

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Yeni Malatyaspor

Meciul de fotbal Fenerbahce Istanbul vs Yeni Malatyaspor face parte din programul etapei a 19-a din Turcia, ultima a turului de campionat. Se joacă la Istanbul, duminică, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, de la ora 18:00.

Fenerbahce Istanbul este favorită certă la casele de pariuri. Un element credem că va cântâri mult și va putea aduce o victorie facilă pentru Fener, cu avantaj luat încă dinainte de pauză.

Fenerbahce Istanbul

Trupa din Istanbul nu câștigă de 4 partide, iar asta o face furioasă, dar și determinată, pentru duelul de duminică. În plus, față de adversara de duminică, are o zi în plus de odihnă. Într-un calendar atât de încărcat cu meciuri, un astfel de avantaj poate fi determinant, mai ales că vorbim de un duel dezechilibrat și ca valoare sportivă.

Fener este pe loc de cupă europeană. Poziția a 4-a, de Conference League, este însă sub „demnitatea” fostei mari campioane. Distanța de liderul Trabzonspor este de 16 puncte.

Miercuri, Fener a remizat în campionat, în deplasare, cu Fatih Karagümrük, scor 1-1, deși rivala a evoluat cu doi oameni în minus mai bine de o repriză. Neamțul Mesut Ozil și-a făcut datoria: a marcat din penalty.

Ponturi pariuri Fenerbahce Istanbul vs Yeni Malatyaspor. Remiză rușinoasă pentru Fener. N-a marcat într-o repriză, deși a avut doi oameni în plus

Yeni Malatyaspor

Echipa lui Marius Ninel Șumudică este blocată și nu poate produce victorii. Iar cel mai recent joc confirmă neputința și blocajul psihic. Cu Kayserispor, joi după-amiază, Malatyaspor a avut un start nebun de partidă.

În minutul 36, trupa lui Șumi o conducea deja cu 2-0 pe formația pe care a antrenat-o imediat ce a luat titlul cu Astra Giurgiu și la care Silviu Lung junior a fost integralist. După pauză, formația lui s-a retras în carapace, încercând să conserve avantajul.

Nu i-a ieșit, oaspeții egalând în prelungiri, minutul 90+1. S-a terminat 2-2. Rezultatul o înțepenește pe Malatyaspor pe locul 18, cu 15 puncte. Distanța până la Altay Izmir, locul 16, ultimul care se salvează, este de doar 3 puncte.

În ultimele două meciuri directe, Malatyaspor a scos un punct, 1-1 pe 8 aprilie, în etapa a 33-a din sezonului trecut, și a învins-o cu 3-0 pe Fener, chiar la Istanbul, în 2020. Tot în 2020, dar și în 2019, cu Fenerbahce gazdă, două victorii cu 3-2 pentru favoriți.

Ponturi pariuri Fenebahce Istanbul vs Yeni Malatyaspor -> cota 1.8 la Unibet că Fenerbahce va conduce la pauză.

CITESTE SI

More in Alte campionate