Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Feyenoord Rotterdam vs Ajax Amsterdam – Eredivisie

Partida Feyenoord Rotterdam vs Ajax Amsterdam se joacă duminică, 19 decembrie, de la ora 15:30, în runda cu numărul 17 din Olanda, ultima a turului. Se dispută la Rotterdam, pe stadionul „De Kuip”.

La casele de pariuri, Ajax are prima șansă la câștig, mai ales că este motivată să învingă de faptul că a pierdut prima poziție în clasament. Gruparea olandeză a terminat grupa de Liga Campionilor cu 6 victorii, așa că nu va avea emoții cu Feyenoord.

Feyenoord Rotterdam

Este o luptă teribilă, în 3, în campionatul de fotbal din Olanda. Liderul PSV Eindhoven are 37 de puncte, iar Ajax și Feyenoord sunt pe urmele sale, cu câte 36 de puncte fiecare. Trupa din cel mai mare port al Europei are un atac excelent, cu 39 de goluri.

Nu doar Linssen, golgheter cu 10 goluri, la egalitate cu „lăncierul” Haller, ci și un alt olandez, Til, performează în ofensivă, având 9 goluri. De asemenea, columbianul Sinisterra a punctat de 7 ori.

Dintre toate cele 3 care se bat la tiltu, Feyenoord investește cel mai puțin. Echipa a pierdut la mijlocul săptămânii în Cupa Olandei, 1-2 cu Twente.

Ponturi pariuri Feyenoord Rotterdam vs Ajax Amsterdam. Trupa din Rotterdam, eliminată din Cupa Olandei

Feyenoord a câștigat grupa de Conference League cu 14 puncte, la 6 puncte de Slavia Praga, și este în primăvara europeană.

Ajax Amsterdam

Un moment de neatenție și campioana s-a trezit pe locul secund în Eredivisie. Eșecul de etapa trecută, 1-2 cu AZ Alkmaar, a fost deja dat uitării în Cupa Olandei, 4-0 cu Barendrecht, cu brazilianul Danilo printre marcatori. Sud-americanul a reușit o dublă și pune deja presiune pe ivorianul Sebastien Haller, care va pleca, probabil, în iarnă sau în vară de la echipă spre campionate mai tari.

Ponturi pariuri Feyenoord Rotterdam vs Ajax Amsterdam. Haller, bine dispus la antrenamente

Africanul a marcat cu AZ din pasa sârbului Dusan Tadic, dar n-a fost suficient pentru „lăncieri”. Rezultatul, coroborat cu succesul celor de la PSV, a produs rocada la vârful ierarhiei.

Haller are 10 goluri, ca și Linssen, de la Feyenoord. Va fi revenirea lui Berghuis, 5 goluri pentru Ajax în campionat, pe terenul fostei sale formații. Apărarea celor de la Ajax primise două goluri până la jocul cu AZ. Acum are 4!

Kudus, Stekelenburg și Klaiber sunt indisponibili la Ajax, dar campioana are soluții optime de a-i înlocui.

Ponturi pariuri Feyenoord Rotterdam vs Ajax Amsterdam -> cota 1.82 la Betano pentru victorie Ajax.

CITESTE SI

More in Alte campionate