Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Feyenoord vs AZ Alkmaar – Eredivisie

Ponturi pariuri Feyenoord vs AZ Alkmaar

Meciul Feyenoord vs AZ Alkmaar se joacă duminică, 7 noiembrie, de la ora 17:45, pe arena „De Kuip” din Rotterdam. Urmează etapa a 12-a în Olanda.

La casele de pariuri, trupa din Rotterdam este favorită, dar ambele formații vin după meciuri în Conference League și au picioarele grele. Anticipăm un meci stârns, între două echipe de valori echilibrate.

La ultimul meci direct, jucat pe 28 februarie 2020, AZ Alkmaar a învins pe teren propriu cu 4-2, iar Feyenoord este măcinată de gândul revanșei. Cu Feyenoord gazdă, 2-3 și 0-3, semn că AZ este o piază rea pentru Feyenoord. Ultimul succes cu Feyenoord gazdă datează din 2019, scor 2-1.

Feyenoord

Formația din orașul cu cel mai mare port al Europei face eforturi disperate să țină trena celor Ajax Amstedam (26 de puncte în 11 meciuri) și PSV (24 de puncte în 11 meciuri). Are 22 de puncte. Doar Utrech (23 de puncte) i se opune până la ultimul loc de pe podium.

În vară, Feyenoord a suferit un șoc, când l-a pierdut pe liderul echipei, Steven Berghuis, care a „trădat” pentru o rivală. La 29 de ani, fotbalistul este schimbat între minutele 60-70 la Ajax Amsterdam, dar a reușit să prindă naționala Olandei.

Antrenorul Slot Arne a venit în locul lui Dick Advocaat și face treabă mai bună. Liderul atacului a rămas columbianul Luis Sinisterra. Feyenoord nu vinde precum Ajax Amsterdam  În lot sunt 5 portari: 4 olandezi și israelianul Marciano Ofir.

În Grupa E de Conference League, Feyenoord are 10 puncte și vine după un succes cu 2-1 în Germania, cu Union Berlin.

Ponturi pariuri Feyenoord vs AZ Alkmaar. Gazdele, victorioase în Europa

AZ Alkmaar

În grupa de Conference League, olandezii sunt primii, conduc. O fac chiar detașat, cu avans de 5 puncte față de a doua clasată (Jablonec), cu două etape rămase până la final. Dar, nu pot străpunge zonele rarefiate din Eredivisie.

AZ nu poate mai mult de locul 10, chiar dacă are perioade cu rezultate bune. Are tot 10 meciuri disputate, la fel ca și Feyenoord, dar locul de Europa va fi greu de atins, în perspectiva sezonului viitor.

Alkmaar a avut două misiuni facile și este, oarecum, mai odihnită. În campionat a trecut de ultima clasată, 3-2 cu Zwolle, după 0-2 la un moment dat, iar în Europa a depășit o altă formație de pe ultimul loc, CFR Cluj, scor 2-0.

În Grupa E de Conference League, Feyenoord are 10 puncte. Vine după un succes cu 2-1 în Germania, cu Union Berlin.

Ponturi pariuri Feyenoord vs AZ Alkmaar -> cota 1.53 la Sportingbet pentru sub 3,5 goluri Feyenoord.

CITESTE SI

More in Alte campionate