Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Fulham vs Cardiff – Championship

Ponturi pariuri Fulham vs Cardiff

Meciul Fulham vs Cardiff se ține miercuri seară, 20 octombrie, ora 21,45. Se joacă pe Craven Cottage, o arenă cu 25.700 de spectatori. Partida contează pentru etapa a 13-a, intermediară, începută marți.

Casale de pariuri o dau mare favorită pe Fulham. Se anunță un festival ofensiv, cu vizitatorii aflați în derivă.

Fulham

Gruparea londoneză a demolat-o pe QPR cu 4-1, în runda trecută. Iar atacantul sârb Aleksandar Mitrovic și-a făcut datoria: două goluri și un total de 12 goluri în clasamentul la zi al tunarilor, fiind ales omul meciului. Mitrovic, 27 de ani, a ajuns, în august, și în echipa campionatului.

Echipa e pe locul 3, la 5 puncte de lider și la două puncte de ocupanta locului doi. Primele două poziții duc direct în Premier League.

Managerul portughez Marco Silva, 44 de ani, are sub comandă un lot cosmopolit.

Ponturi pariuri Fulham vs Cardiff. Primul interviu al lui Silva ca manager al londonezilor

Cei 5 portari din lot au 4 naționalități diferite. Doi britanici, un slovac, un spaniol și un argentinian, Paulo Dino Gazzaniga, care este și titularul postului. În rest, toate națiile pământului: belgieni, olandezi, congolezi, americani, scoțieni, galezi, brazilieni, portughezi, jamaicani, ivorieni…

Prea puține de spus despre Fulham, aflată în mare formă, mai multe sunt de comentat despre Cardiff, care stă pe un butoi cu pulbere.

Cardiff

Deși este condusă de irlandezul Mick McCarthy, 62 de ani, bun cunoscător al ligii secunde (a câștigat-o de două ori, în 2004-2005 și în 2008-2009), Cardiff sângerează. Irlandezul a venit în ianuarie 2021 la echipă, după o experiență în Cipru, la APOEL.

Ponturi pariuri Fulham vs Cardiff. Mick, un manager tot mai mic

Cardiff are pedigree local, cu 9 galezi în lot, dar niciun nume cu rezonanță. Ultimele 6 meciuri au însemnat tot atâtea eșecuri în campionat. Și doar un gol marcat, când nu mai conta deloc, la 1-5 cu Blackburn, în deplasare.

Ultima bătaie încasată, 0-3 cu Swansea, în derby-ul galez, a ridicat serios problema demiterii lui Mick McCarthy. Însă tehnicianul McCarthy se agață de postul de la Cardiff City, deși ar fi primit sugestii din partea directorului executiv Ken Choo că echipa s-ar descurca mai bine fără el.

Choo le-ar fi spus fanilor echipei Cardiff: „Mi-aș dori să avem un nou manager”. Când i s-a cerut să dea detalii, Choo a râs, refuzând să nege afirmația.

McCarthy s-a apărat: „Nu cred că managerul ar spune asta cuiva și, dacă ar face-o, cred că mi-ar spune-o mie și nimănui altcuiva”.

Rezultatele reprezintă o pagină neagră pentru Cardiff. Ultima dată când Cardiff a pierdut șase meciuri în ligă a fost în 1985.

Locul 20 din 24 de formații este nedemn pentru o trupă cu istoria celor de la Cardiff. Ultimele 3 poziții, ocupate de Derby – 3 puncte, Peterborough – 8 puncte și de Barnsley – 8 puncte) trimit în liga a treia din Anglia.

Cardiff are 11 puncte, dar o apărare groaznică, cu 22 de goluri încasate, a doua cea mai slabă defensivă din divizie.

Ponturi pariuri Fulham vs Cardiff -> cota 1,78 la Unibet că Alexandar Mitrovic va marca cel puțin o dată.

CITESTE SI

More in Alte campionate