Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Antalyaspor – Super Lig

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Antalyaspor

Meciul Galatasaray Istanbul vs Antalyaspor, din etapa a 19-a a Turciei (ultima a a turului), se derulează sâmbătă, 25 decembrie, ora 15:00. Marți, Galata s-a predat la Adana, 0-2, în fața formației lui Vincenzo Montella, și are o serie nefericită de meciuri.

La casele de pariuri, Galatasaray are prima șansă. Dar perioada grea prin care trece ar putea să conteze în stabilirea rezultatului în meciul de sâmbătă. Credem că vor fi goluri de ambele părți.

Galatasaray Istanbul

Este criză la Galatasaray, nu este niciun dubiu. S-au strâns 6 meciuri consecutive fără victorie pentru „Cim Bom Bom”, în toate competițiile (5 în Super Lig și unul în Europa League). Sunt două eșecuri și 4 remize. Ultimul succes, pe 25 noiembrie, cu Marseille, la Istanbul.

Așadar, o lună pe „sec” pentru trupa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Antrenorului Fatih Terim îi este tot mai greu să țină grupul în frâu. Au apărut informații că echipa este neplătită. Conflictul a pornit de la faptul că jucătorii turci din lot au restanțe salariale, în timp ce străinii și-au primit banii la timp.

Fotbaliștii turci sunt nemulțumiți că nu și-au primit salariile în ultimele două luni, spre deosebire de alți colegi. Președintele clubului, Burak Elmas, a mers în cantonamentul echipei și a dat asigurări că problemele financiare vor fi rezolvate în primele luni din 2022, situație care nu i-a mulțumit pe jucători.

Alex Cicâldău (24 de ani), transferat de la Universitatea Craiova în luna iulie, câștigă aproximativ 900.000 de euro anual la Galatasaray. Olimpiu Moruțan (22 de ani), venit de la FCSB în luna august, are un salariu anual de aproximativ 600.000 de euro la echipa turcă. Deja, presa turcă este de părere că Cicâldău și Moruțan sunt bani aruncați pe fereastră de gruparea turcă.

Antalyaspor

Formația are rezultate oascilante: remiză, înfrângere și victorie, la ultimele apariții. Succesul a venit acum 3 runde și a fost o „bombă”: 2-1 cu liderul Trabzonspor. Gruparea din stațiunea Antalya a produs singura înfrângere a celor din Trabzon de până acum. Iar maniera în care a fost obținută este impresionantă, cu o revenire de la 0-1.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Antalyaspor. Oaspeții pregătesc lovitura

Echipa este pregătită de olandezul Alfons Groenendijk. Format la școala Ajax, batavul aplică un sistem clasic 4-3-3. Oamenii de bază sunt nigerianul Mukairu, angolezul Fredy și algerianul Ghacha.

Antalyaspor are îl lot un italian, Andrea Poli, venit de la Bologna, dar cu trecut la AC Milan, Sampdoria Genova și Inter Milano.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Antalyaspor -> cota 1.76 la Unibet că ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate