Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Fenerbahce Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Fenerbahce Istanbul

Meciul Galatasaray Istanbul vs Fenerbahce Istanbul, marele duel al Turciei, se joacă duminică, 21 noiembrie, de la ora 18:00. În Super Lig, în acest final de săptămână se dispută etapa a 13-a.

La casele de pariuri, gazdele sunt favorite, deși nu se află în vârf de formă în campionat, spre deosebire de cupele europene, unde excelează. Ambele vor ataca, ambele caută golul, având nevoie să reintre în lupta pentru titlu. Este încurajat pronosticul pentru ambele marchează.

Galatasaray

Galatasaray are prima șansă pe „Nef Stadium” din Istanbul. Antrenorul Fatih Terim vrea să dezvolte o nouă „colonie românească” la Galata, după cea care i-a adus succesul în Turcia și Europa, precum și consacrarea mondială ca antrenor (a fost propulsat în Italia, unde le-a pregătit pe Fiorentina și pe AC Milan), cu Gică Hagi, Gică Popescu, Filipescu și Adi Ilie. Atunci, a avut elemente ratate, precum Ionuț Luțu. „Noul Hagi” nu și-a confirmat talentul. La fel cum nici Radu Niculescu n-a rezistat dorului de casă.

Acum, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au început bine și îi „trag” după ei și pe alți conaționali. La Galata sunt doriți, mai nou, Octavian Popescu, de la FCSB, și Dennis Man, ultimul intrat în dizgrație la Parma. Pentru jucătorul arădean, gruparea emiliană picată în Serie B solicită 7 milioane de euro, după ce l-a cumpărat de la FCSB cu 11 milioane de euro.

Ar urma un schimb pe ruta Turcia-Italia. În timp ce Man este pe cale să vină, cu Cicâldău, Galata este pe cale să facă o afacere profitabilă, având discuții, susține presa de pe malurile Bosforului, cu Atalanta, echipă care joacă în grupele Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Fenerbahce Istanbul. Alex Cicâldău se simte bine la Istanbul

Bașkanii de la Cim Bom Bom au oferit cel mai bun „doping” înainte de joc. Au achitat salariile restante și au promis o primă de grup în valoare de 350.000 de euro, pe care jucătorii o vor împărți la victorie.

Olimpiu Moruțan este incert, suferind o contractură la coapsa dreaptă la națională. S-au vândut deja toate biletele pentru acest derby.

Fenerbahce

Trupa din Istanbul a luat-o la vale, de câteva runde. 3 eșecuri și o remiză în ultimele patru jocuri arată criza în care se zbate Fener. Locul 7, cu doar 20 de puncte adunate în 12 etape, este nedemn pentru fosta mare campioană. Orgoliul este serios lovit. Cele două mari rivale sunt mai bine clasate. Galatasaray este pe locul 4, cu 21 de puncte, iar Beșiktaș este pe 6, cu 20 de puncte. Luiz Gustavo, brazilianul de 34 de ani care ordona jocul la mijlocul terenului, este accidentat.

Echipa n-are un marcator de elită. Cu 3 goluri, germanul Mesut Ozil este tunarul echipei. Antrenorul portughez Vitor Pereira n-are soluții și pare mai degrabă un aventurier. Și-a început cariera la Santa Clara, în 2008, apoi a trecut la FC Porto.

După care și-a continuat cariera exclusiv în afara Portugaliei, la Al Ahli, Olympiakos Pireu, Fenerbahce Istanbul, Munchen 1860, Shanghai Port, pentru a reveni în Turcia în iulie 2021. Așadar, lusitanul a mai fost la Fener, în intervalul iunie 2015-august 2016. Multe echipe, puțină stabilitate.

Ponturi pariuri Galatarasay Istanbul vs Fenerbahce Istanbul -> cota 1.64 la Unibet pentru ambele marchează.

CITESTE SI

More in Alte campionate