Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir – Super Lig

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir

Meciul Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir este programat sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 18:00. Runda cu numărul 17 în Turcia beneficiază de un duel inedit, în care elevul (Emre Belözoğlu) își înfruntă profesorul (Fatih Terim). E întoarcerea „fiului risipitor”.

La casele de pariuri, Galata este creditată cu șanse mari la victorie, având nevoie de cele 3 puncgte. Pronosticăm un meci dur, în care sunt puse în joc multe ambiții și orgolii, așa că ar putea exista multe cartonașe galbene. E posibil să vedem chiar și eliminări.

Galatasaray Istanbul

Probleme de efectiv pentru Galata. La meciul trecut, cu Sivasspor, portarul uruguayan Muslera a ieșit accidentat, adăugându-se la lista cu indisponibili pe care se află francezul Boey, norvegianul Elabdellaoui și turcul Turan.

Revenit după ce a avut Covid, Cicâldău și-a recăpătat locul de titular. Celălalt român, Moruțan, nu l-a convins însă pe Terim să-i dea tricou de titular. Presa îl cere insistent în echipă de fotbalistul lansat de Botoșani și consacrat la FCSB, dar „Împăratul” nu-i ascultă pe înflăcărații jurnaliști de pe malurile Bosforului. Iar mijlocașul ofensiv le-ar fi atras atenția celor de la Glasgow Rangers.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir. Moruțan n-are tricou de titular

Trupa „Cim Bom Bom” se descurcă mai bine în Europa. A câștigat Grupa E de Europa League cu 12 puncte, rezistând presiunii la Roma, în meciul decisiv cu Lazio, pe care n-avea voie să-l piardă, dacă dorea să termine prima. I-a devansat nu doar pe italieni, ci și alte două formații bine cotate în Europa, Olympique Marseille și Lokomotiv Moscova.

Istanbul Bașakșehir

Locul 4 pentru „Sportul Studențesc a Turciei”, cu 28 de puncte, la două, respectiv un punct de pozițiile 2 și 3. Liderul Trabzonspor este însă departe, la 11 puncte. Ținta ambițiosului antrenor Emre Belözoğlu este să scoată echipa în Europa, pentru consacrarea definitivă.

Iar visul lui este, dacă s-ar putea, să antreneze Galata, echipa care l-a lansat, dar pe care a trădat-o pentru Fenerbahce. Este motivul pentru care porțile par închise multă vreme pentru el la cantonamentul de la Florya.

Emre a evoluat la prima echipă a Galatei în intervalul 1996-2001, sub comandat lui Fatih Terim și protejat de Gică Hagi, activând la juniori din 1992.

A plecat la Inter Milano (2001-2005), apoi la Newcastle United (2005-2008), dar la întoarcerea în Turcia a ales rivala Fenerbahce (2008-2012). A luat din nou drumul Vestului (Atletico Madrid, 2013-2014), apoi a revenit tot la Fener (2013-2015), pentru ca în intervalul 2015-2019 să joace pentru Instanbul Bașakșehir. Retragerea și-a făcut-o de la Fener, 2019-2020, unde a început ca director sportiv și antrenor interimar.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir. Emre are 41 de ani

Pe 2 februarie, Galata s-a impus acasă cu 3-0 în fața celor de la Istanbul BB. În prima repriză, la 0-0, oaspeții au ratat un penalty. Ambele dueluri din 2020 au fost cu Istanbul Bașakșehir în postura de gazdă. „Cim Bom Bom” a câștigat o dată, 2-0, iar un meci s-a terminat remiză, 1-1. În 2019, Galatasaray a fost de două ori gazdă, învigând o dată cu 2-1 și pierzând o dată, 0-1.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Istanbul Bașakșehir -> cota 1.66 la Unibet pentru Total cartonașe peste 4.5.

CITESTE SI

More in Alte campionate