Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Galatasaray vs Gaziantep FK – Super Lig

Ponturi pariuri Galatasaray vs Gaziantep

Meciul Galatasaray vs Gaziantep FK face parte din programul etapei a 11-a din Turcia și are loc duminică, 31 octombrie, de la ora 18:00.

În România, casele de pariuri o indică pe trupa din Gaziantep ca pe o victimă sigură.

Galatasaray

Presiune mare pe Galata, care nu-și regăsește ritmul de competiție, iar titlul pare un miracol acum. Echipa se descurcă mai bine în Europa decât în Turcia, unde, teoretic, concurența și nivelul sunt mai ridicate. Rivalitatea din Istanbul naște o presiune uriașă asupra Cim Bom Bom, care tot caută gloria de la plecarea lui Gică Hagi.

Transferat la cererea expresă a lui Fatih Terim, în startul acestui sezon, Olimpiu Moruțan are evoluții oscilante.

Fostul jucător de la FCSB a evoluat în 11 meciuri, 8 în campionat, dar în niciuna dintre aceste partide nu a reușit să stea până la finalul meciului pe teren. Chiar și în derbyul cu Beșiktaș, pierdut de Galatasaray cu 1-2, Moruțan a fost nevoit să fie schimbat cu Ryan Babel în minutul 64.

Antrenorul Fatih Terim (68 de ani) vrea să ia măsuri radicale după acest derby. Fatih Terim este nemulțumit de startul actualei stagiuni și le-a transmis conducătorilor o listă cu 7 jucători de care nu mai are nevoie.

Printre ei se numără și oameni cu experiență, precum olandezul Ryan Babel sau DeAndre Yedlin. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan păstrează poziții de forță, fiind oameni de bază în noul proiect al grupării „Cim Bom”, informează publicația turcă Fanatik.

Fatih Terim a cerut ca lotul să fie întărit în pauza de iarnă. Vicecampioana Galatasaray ocupă doar locul 8 în prima ligă turcă, cu 17 puncte strânse în 10 runde. Formația lui Cicâldău și Moruțan stă mai bine în Europa League, unde conduce grupa cu Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova.

Galata propune un joc de posesie, mai ales contra echipelor mici, așa cum este și Gaziantep.

”Când controlăm mingea, nu avem probleme. La început, Moruțan, Cicâldău și Berkan au pierdut multe mingi. Suntem o echipă care vrea să aibă mingea și joacă bine când o are”, aspus Fatih Terim, după Beșiktaș – Galatasaray 2-1.

Gaziantep FK

Formația pe care în trecut a pregătit-o Șumudică are 12 puncte din 12 partide. Și se așteaptă să fie luată cu asalt de Galata, a cărei distanță față de lider (7 puncte înaintea rundei) o face disperată după puncte.

Ponturi pariuri Galatasaray vs Gaziantep. Golurile lui Maxim

Alin Toșca și Alexandru Maxim sunt în formă bună acasă, dar în deplasare primește gol aproape meci de meci. Îi va fi greu să reziste în fața Galatei.

Ponturi pariuri Galatasaray vs Gaziantep -> Cota 1.46 la Sportingbet pentru peste 1.5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Alte campionate