Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Konyaspor – Super Lig

Galatasaray Istanbul vs Konyaspor

Duelul Galatasaray Istanbul vs Konyaspor se ține duminică, 17 octombrie, ora 16.00, pe „Turk Telekom” din Istanbul, contând pentru etapa a 9-a din Turcia.

Casele de pariuri socotesc că Galatasaray va învinge și va produce prima înfrângere pentru Konyaspor în acest sezon. Sunt șanse pentru o partidă deschisă, cu goluri multe.

Galatasaray Istanbul

Cim Bom Bom nu stă deloc comod în clasamentul, locul 8, după ce în grupa de Liga Europa are o victorie cu Lazio și o remiză cu Marseille. Este motivul pentru care Fatih Terim a înmulțit numărul partidelor de verificare, pentru a omogeniza echipa.

Fără jucătorii convocați la echipele naționalei, „Împăratul” a jucat sâmbăta trecută cu Tuzlaspor, scor 4-3. Iar marți a testat-o pe Istanbulspor, în compania căreia a remizat, scor 3-3.

Galata nu și-a cristalizat o formulă de echipă. Terim a cerut public ca tinerii veniți să se integreze mai repede, cu trimitere directă la Cicâldău și la Moruțan. Iar lui Moruțan i-a cerut eficiență mai mare în fața porții. Totuși, echipa arată mai bine de ceva timp. Ultimele două rezultate sunt tot atâtea victorii și vin după două eșecuri,

Raportul goluri date-goluri primite nu este glorios pentru Galatasaray: 13-12. Formația de pe Bosfor nu are un vârf redutabil, după ce a scăpat de Radamel Falcao, care avea un salariu prea mare.

Golgheterii echipei au câte două goluri. Pe lista celor cu două „boabe” la Galata se află cei doi români legitimați.

Konyaspor

Oaspeții sunt mai bine clasați decât redutabila lor adversară. Konyaspor a terminat etapa a etapa a 8-a pe locul 6. Echipa pierde greu, dar și câștigă cu dificultate. Trupa din orașul Konya are 3 victorii și 5 egaluri.

Remarcabil este faptul că nu a pierdut niciun meci, golaveraj 12-8. O singură altă formație are 0 la capitolul înfrângeri: Trabzonspor, grupare cu pretenții de titlu, după ce s-a întârit cu jucători ca Hamsik, Gervinho sau Cornelius.

Konyaspor nu are staruri. Doar M’Poku, fost la Standard Liege, are oarecere faimă europeană. Un nume și-a făcut și Artem Kravets, trecut pe la Dinamo Kiev, dar și cu o înregimentare pasageră la Arsenal Londra, 2013-2014, plus Stuttgart sau Granada.

Ponturi pariuri Galatasaray vc Konyaspor. M’Poku, om de gol la Konyaspor

Trupa din Konya are o osatură de bosniaci, cu Ancici în apărare și Rahmanovic și Hadziahmetovic la mijlocul terenului. De asemenea, buturile sunt apărare de Ibrahim Sehic, 33 de ani, tot din Bosnia-Herțegovina. Antrenor este turcul Ilhan Palut, 44 de ani.

Konyaspor vine după 4 remize în Super Lig, dar și o victorie repurtată duminica trecută, 2-0 în amicalul cu o formație de divizie inferioară, Keciorengucu.

Ponturi pariuri Galatasaray Istanbul vs Konyaspor -> cota 1,75, la Unibet, pentru peste 2,5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Alte campionate