Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Genk vs FC Brugge – Jupiler Pro League

Ponturi pariuri Genk vs FC Brugge

Meciul Genk vs FC Brugges se dispută duminică, 28 noiembrie, de la ora 14:30. În Belgia este etapa a 16-a.

La Unibet, campioana Brugge, jumulită zdravăn la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, pornește cu prima șansă, deși francezul Providence și ucraineanul Sobol nu sunt apți de joc.

Genk

KRC Este pe locul 8 în Belgia, ultimul de play-off pentru Europa. Cu 21 de puncte, la fel ca și KAA Gent, se află pe locul 7. Același număr de puncte îl mai au KAS Eupen, VV St. Truiden și KV Korrtrijk, care însă se află după Genk în clasament. Așadar, luptă stânsă la mijloc, iar fiecare punct contează.

Genk a remizat în Croația, 1-1 cu Dinamo Zagreb, în meciul de joi seară, din Grupa H a Europa League. Este pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte, sub West Ham United (13p) și Dinamo Zagreb (7p). Dar peste Rapid Viena (3p). Așadar, speranțe de calificare și în cupele europene pentru trupa lui van den Brom John.

De obicei, după meciuri încărcate de miză în Europa, formațiile capotează în campionatele interne, la jocul imediat următor.

Este o formație influențată de forma de zi, cu oascilații puternice. În campionat, are toate semnele în cele mai recente apariții: 0-2 cu Beerschot VA, 2-0 cu Oud-Heverlee Leuven și 1-1 cu Cercle Brugge.

Columbienii Cuesta și Munoz au probleme musculare.

FC Brugge

Campioana pregătită de Philippe Clement este pe locul 3 în campionat. A asunat 27 de puncte, la 7 „lungimi” în spatele liderului Royale Union SG, care tot adună victorii și nu dă semne de oboseală.

Ultima prestație pentru Brugge, 0-5 cu RB Leipzig, în Grupa A a Ligii Campionilor.

Ponturi pariuri Genk vs FC Brugge. Oaspeții, umiliți în Ligă

Are 4 puncte în 5 etape, ca și nemții, cu o etapă rămasă de jucat. Fără speranțe la locul 2, de Ligă, dar cu vise la locul 3, de Liga Europa. În ultima rundă, belgienii merg la Paris, pentru partida cu PSG, care nu poate prinde locul 1, indiferent de rezultat.

Va fi un meci între două echipe „lungi”, leșinate ca urmare a efortului depus în Europa. Având o zi în plus de odihnă, Brugge ar trebui să fie mai proaspătă. În plus, Brugges este precum CFR Cluj, care în Liga 1 merge ceas, în timp ce în Europa se sufocă. Campioana pierde greu în Jupiler League. Așadar, eșecul categoric din Ligă ar putea fi înșelător, iar criza să nu fie cuvântul potrivit pentru p descrie pe Brugge.

Ponturi pariuri Genk vs GFC Brugge -> cota 2.14 la Unibet pentru victorie Brugge.

CITESTE SI

More in Alte campionate