Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Gent vs Oostende – Jupiler League

Ponturi pariuri Gent vs Oostende

Ponturi pariuri Gent vs Oostende – Jupiler League

Etapa cu numarul 24 din Jupiler League le aduce fata in fata pe Gent si Oostende. Meciul se va desfasura marti, 25 ianuarie 2022, de la ora 22:00, pe Ghelamco Arena.

Avem o favorita clara in formatia gazda, iar operatorul online Betano ne ofera o cota de 1.35 pentru victoria acestora. Un succes al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 8.75 ori mai mare la oractuala. De luat in considerare si un pronostic pe goluri, iar pentru a vedea cel putin 3 goluri marcate primim o cota de 1.62.

Prezentare cote Betano – Gent vs Oostende

Ponturi pariuri Charleroi vs Kortrijk

Gent

Elevii lui Hein Vanhaezebrouck nu au reusit sa castige nici in deplasarea de la Charleroi, scor 0-0. A fost al treilea egal la rand pentru ei in campionatul intern. Evolutiile lor nu au fost deloc rele, insa cu mai multa atentie la finalizare, puteau obtine mult mai mult in acest interval de timp.

Se pozitioneaza pe 5 la ora actuala, cu 36 de puncte acumulate la doar 6 distanta de primul loc ce duce in play-off. Golaverajul lor este unul pozitiv, +11 si de remarcat ca detin a doua cea mai buna defensiva, avand doar 24 de goluri primite.

Rezultatele lor de acasa au fost mult bune in aceasta stagiune. Daca aruncam o privire pe punctele obtinute in decursul celor 23 de etape, observam ca in meciurile de acasa au acumulat cu 10 mai multe.

Oostende

„De Kustboys” nu au debutat cu dreptul in noul an. Meciul de casa impotriva celor de la Antwerp, le-au adus a treisprezecea infrangere al actualului sezon. Situatia din clasament nu este una foarte buna, aflandu-se la 15 la doar 4 puncte distanta de zona rosie a clasamentului.

Ultimul succes intr-un meci oficial a fost obtinut tot pe teren strain, un 0-2 in fata ultimei clasate Beerschot VA. Doar 10 goluri au marcat in cele 10 deplasari disputate pana acum si este formatia care sta cel mai rau la acest capitol.

Vin dupa 4 infrangeri la rand pe Ghelamco Arena. De remarcat ca in partida tur s-au impus, scor 1-0.

Dupa plecarea tehnicianului german Alexander Blessin la Genoa, formatia oaspete este pregatita de Markus Pflanz.

Ponturi pariuri Gent vs Oostende

Balanta inclina clar catre o victorie a gazdelor care au mare nevoie de cele 3 puncte. Oostende nu traverseaza o forma prea buna si imi este greu sa cred ca vor pleca cu punct din aceasta deplasare dificiale.

Ponturi pariuri Gent vs Oostende – Jupiler League – 1 si Peste 1.5 goluri –> Cota 1.52

CITESTE SI

More in Alte campionate