Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Hatayaspor vs Gaziantepspor – Super Lig

Ponturi pariuri Hatayaspor vs Gaziantepspor

Meciul Hatayaspor vs Gaziantepspor este programat luni, 18 octombrie, de la ora 20.00. Suntem în etapa a 9-a din Super Lig.

Casele de pariuri o consideră pe Hatayaspor cu prima șansă. Numai că oaspeții caută punctele pentru întoarcerea în prima jumătate, iar românul Maxim și-a revenit.

Hatayaspor

O formație mică este beneficiara unui start de sezon excepțional. Laudele curg în Turcia pentru Hatayaspor. Are 16 puncte și stă în buza podiumul, pe locul 4. Doar 3 puncte în minus pentru Hatayaspor față de lider. Iar cifrele bune continuă: 6 goluri primite, ceea ce înseamnă o apărare excelentă pentru gruparea din Antakya.

Un antrenor turc din generația tânără o înalță pe Hatayaspor. Tehnicianul cu nume de președinte, Erdogan, are 44 de ani.

Ponturi pariuri Hatayaspor vs Gaziantepspor. Gazdele vin după un sezon bun

Jucătorii Ergun și Sackey au probleme musculare și nu vor putea evolua la gazde.

În 8 etape, doar Galatasaray și Fenerbahce au învins-o pe Hatayaspor. De fiecare dată, echipa a marcat. A fost 2-1 pentru cei doi granzi din Istanbul.

Faptul că Hatayaspor a încasat gol de la formațiile mai titrate decât ea le dă speranțe oaspeților.

Gaziantepspor

Formația îl are acum pe bancă pe Erol Bulut. Mijlocașul Alexandru Maxim nu mai strălucește precum o făcea în mandatul lui Șumi. Totuși, arată chef de fotbal și poftă de gol. Locul 12 nu înseamnă ceva miraculos pentru vizitatori. Așa că încearcă revenirea, iar meciul de luni este prima ocazie.

La oaspeți, brazilianul Jefferson și polonezul Olkowski suferă. Antrenorul Erol Bulut nu se va putea baza pe serviciile lor.

În pauză, Gaziantepspor a jucat un amical cu Malatyaspor. Golul lui Demir a adus victoria pentru formația din Gaziantep. Așadar, echipa nu suferă.

Alin Toșca are doar 3 prezența la Gaziantepspor, în actuala stagiune. Asta după ce, sezonul trecut, a bifat 32 de apariții. Colegul său, Alexandru Maxim, are două partide jucate, dar dubla recentă din jocul cu Altay, victorie cu 4-1, pare să-i dea restart în carieră.

Marius Șumudică a avut success la echipă. Dar a plecat cu scandal de la Gaziantepspor. Șefii clubului Gaziantepspor au decis să-l dea afară pe antrenorul care a dus echipa pe podium în Super Lig dintr-un motiv incredibil: tehnicianul român avea gura prea mare!

Ponturi pariuri Hatayaspor vs Gaziantepspor – > cota 3,6 la Unibet că Alexandru Maxim va marca pentru oaspeți.

CITESTE SI

More in Alte campionate