Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Hatayspor vs Beșiktaș – Super Lig

Ponturi pariuri Hatayspor vs Beșiktaș - Super Lig

Meciul Hatayspor vs Galatasaray se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 11-a din Super Lig, prima ligă de fotbal din Turcia.

Casele de pariuri din România o indică pe Beșiktaș cu prima șansă la victorie. Iar parcursul de la începutul sezonului arată că gazdele s-au descurcat peste așteptări doar contra unor adversari de teapa lor. Însă, granzilor Turciei nu le-au făcut față, cedând la limită cu Fener și cu Galata.

Hatayspor

O echipă venită de nicăieri s-a cocoțat pe locul 2 în Turcia, la 4 puncte în spatele liderului Trabzonspor, dar lăsându-le în urmă pe Beșiktaș (locul 3), Fenerbahce (locul 5) și Galatasaray (locul 8).

Hatayspor are un atac bun, 19 goluri, și cea mai bună apărare din campionat, 8 goluri încasate. La 44 de ani, Omer Erdogan, născut la Kassel, Germania, a reușit să formeze o formație redutabilă în doi ani. A fost numit la cârma echipei în august 2020, iar de atunci tot urcă.

Trupa din Antakya n-are niciun nume de referință în componență. Doar jucători de duzină, recuperați din diferite campionate. Hatayspor a pierdut cu Fener, 1-2 acasă, și cu Galatasaray, 1-2 în deplasare. Dacă s-ar aplica regula „nu e doi fără 3”, ar trebui să ne gândim că și Beșiktaș, cea de-a treia mare forță a Istanbului, îi va administra un scor minim: 2-1.

Hatayspor pare o formație făcută de impresari. La echipă sunt toate națiile posibile. Un american, un congolez, un senegalez, un georgian, un portughez, un francez, un belgian, un bulgar, un ghanez, un marocan și un malian s-au amestecat printre turci.

Beșiktaș

Campioana și-a revenit un pic cu victoria în fața rivalei Galatasaray, scor 2-1. Un meci deschis de golul lui Alexandru Cicâldău și care ar fi trebuit să se termine la egalitate, dacă Mostafa Mohamed n-ar fi ratat un penalty pentru adversari, în minutul 81. Venit după acel 1-4 cu Sporting, succesul a însemnat mult pentru Beșiktaș. A adus certitudini și promite vremuri mai tihnite.

Antrenorul Sergen Yalcin se apropie de împlinirea a doi ani de când o conduce pe Beșiktaș, fiind instalat în ianuarie 2020.

Distanța de lider nu este mare, doar 4 puncte, dar meciurile din Liga Campionilor seacă jucătorii de energie. Autorul unei duble cu Galata, canadianului Cyle Larin i-a revenit pofta de gol din sezonul trecut.

Ponturi pariuri Hatayspor vs Galatasaray. Cyle Larin are poftă de gol

Ponturi pariuri Hatayspor vs Beșiktaș -> cota 2.23 la Unibet pentru un gol marcat de Larin, de la Beșiktaș.

CITESTE SI

More in Alte campionate