Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Hatayspor vs Galatasaray Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Hatayspor vs Galatasaray Istanbul

Meciul de fotbal Hatayspor vs Galatasaray Istanbul se dispută duminică, 16 ianuarie, de la ora 18:00, în etapa a 21-a din Turcia, a doua din retur. Hatayspor poate profita de debandada de la Galatasaray, care tocmai a schimbat antrenorul.

La casele de pariuri, Galatasaray este favorită, dar tradiția meciurilor cu Hatayspor nu-i este favorabilă, în ultimii ani. Mizăm, însă, pe o reacție de orgoliu a Galatei, care are un antrenor nou. Iar de obicei, când se schimbă tehnicianul unei formații, șocul la echipă este asigurat.

Hatayspor

Formația din Antakya s-a cocoțat pe locul 6, la doar un punct de locul 4, de cupele europene. Se uită de sus la Galatasaray, care, cu 27 de puncte, se află în a doua parte a campionatului, pe locul 12. Hatayspor are golaveraj pozitiv, 28-26.

Nu este ocolită însă de griji. Trebuie să se descurce fără 3 jucători importanți. Marocanii Ayoub El Kaabi și Munir sunt la Cupa Africii pe Națiuni. De asemenea, Adama Traore este plecat la naționala statului Mali, pentru a juca la competiția găzduită de Camerun.

Hatayaspor știe cum s-o răpună pe Galata, care, în ultimii 3 ani, a tremurat de fiecare dată când s-a prezentat pe „Antakya Ataturk Stadyumu”. În sezonul trecut, în runda cu numărul 32, Hatayspor a dispus cu 3-0 de formația din Istanbul.

Iar în 2019, Hatayspor i-a administrat un 4-2 în Cupa Turciei. Cum în tur câștigase cu 2-0, Galatasaray a mers mai departe datorită regulii golurilor marcate în deplasare în semifinala cu Yeni Malatyaspor. În acel sezon, Galatasaray a câștigat Cupa, 3-1 în finala cu Akhisarspor.

Galatasaray

Galatasaray s-a despărţit „de comun acord” de legendarul Fatih Terim, după o primă jumătate de sezon dezamăgitoare. Clubul la care sunt legitimați Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan a găsit repede un nou antrenor, în persoana lui Domenec Torrent (59 de ani), care a fost timp de un deceniu „secundul” lui Pep Guardiola.

„Ne-am întâlnit cu Torrent pentru un rol de secund, însă, după ultimele evoluţii, am ajuns la un acord pentru ca el să devină antrenor principal”, a afirmat președintele Burak Elmas, într-o conferinţă de presă.

Ponturi pariuri Hatayspor vs Galatasaray Istanbul. Antrenorul Torrent, la semnarea contractului

Galatasaray, de 22 ori campioană a Turciei, a suferit a şaptea înfrângere în acest sezon (0-1 cu Giresunspor), într-o partidă în care jucătorii români Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari. Galata a câştigat un singur meci din ultimele cinci disputate, ajungând o formație de nivel mediu în Turcia, golaveraj 24-24.

Trupa „Cim Bom Bom” l-a dat afară pe Terim într-un moment în care echipa o ducea minunat în Europa. A câștigat grupa de Liga Europa, dar în campionat se tot face de râs. Eșecul de acasă cu Giresunspor i-a fost fatal „Împăratului”.

Galata a rămas, mai nou, și fără un om de gol. Cupa Africii pe Națiuni i-a „răpit” pe algerianul Sofiane Feghouli și pe egipteanul Mostafa Mohamed. În tur, în etapa a doua, Galata s-a impus cu 2-1 în fața adversarului de duminică, Feghouli marcând unul dintre goluri. Punctul decisiv a venit târziu, în mimutul 88.

Ponturi pariuri Hatayspor vs Galatasaray Istanbul -> cota 2.2 la Betano pentru victorie Galtasaray.

CITESTE SI

More in Alte campionate