Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Hatayspor vs Istanbul Bașakșehir – Super Lig

Ponturi pariuri Hatayspor vs Istanbul Bașakșehir

Partida Hatayspor vs Istanbul Bașakșehir va avea loc duminică, 5 decembrie, în etapa cu numărul 15, de la ora 15:00. Este duel între locurile 3 și 6 (poziții ocupate înainte de startul rundei).

La casele de pariuri, Hatayspor și Istanbul BB sunt puse cam la același nivel. Gazdele au un mic avans, dar nu este ceva decisiv. Istanbul Bașakșehir este o formația care poate bate pe oricine, aflându-se într-un moment bun al sezonului. Nu se știe încotro va merge jocul.

Hatayspor

Echipa este pe locul 3, la egalitate de puncte, 26, cu locul 2, Konyaspor. Și mizează mult pe atac. Are 23 de goluri marcate, peste Fener, Galata sau Beșiktaș. Doi marcatori, Bamba și Diouf, au câte 6 goluri înscrise.

În ultimele 3 etape, Hatay a pierdut de două ori. Răspunsul echipei este așteptat în duelul cu Istanbul BB, o formație care a reușit să lege meciurile fără eșec.

Echipa merge mai departe în Cupa Turciei, după 2-1 cu Eyupspor. În lotul celor de la Hatayspor nu sunt vedete. Starul este echipa. Există un nume mare, Adama Traore, dar este doar o coincidență de nume cu fotbalistul din naționala Spaniei și de la Wolverhampton.

Istanbul Bașakșehir

Vorbim despre a doua cea mai în formă echipă a momentului, dacă analizăm rezultatele recente. Din ultimele 5 jocuri, 4 sunt succese pentru Istanbul BB. Doar liderul Trabzonspor este mai în formă, cu 5 succese pe linie. Cu o victorie, Istanbul BB s-ar apropia la doar un punct de Hatayspor și ar intra în lupta pentru primele 4 poziții, care trimit în cupele europene.

La Istanbul antrenează un nume mare al Turciei, Emre Belozoglu, 41 de ani, fost jucător important în națională, dar și la cluburile de forță din Istanbul. Lansat de Galatasaray, Emre a „trădat”, revenind în Turcia după experiențele occidentale la Fenerbahce, (2008-2012 și 2013-2015). Din 2015, Emre s-a mutat la Istanbul BB, mai întâi ca jucător, apoi ca tehnician.

Ponturi pariuri Hatayspor vs Istanbul Bașakșehir. Emre Belozoglu, antrenorul oaspeților

La mijlocul săptămânii, Istanbul BB a fost eliminată surprinzător din Cupa Turciei de o formație din diviziile inferioare, Bodrumspor, scor 1-2.

În meciurile directe, avantaj mare pentru gazdele de duminică. Hatayspor s-a impus acasă în 2019 și în 2020. Iar ultimele partide, ambele din 2021, 5-1 pentru Hatayspor și 2-2, ambele cu Istanbul BB gazdă. În 2019, 1-0, ultimul succes pentru gruparea de pe Bosfor, care a fost și gazdă.

Ponturi pariuri Hatayspor vs Istanbul Bașakșehir -> cota 1.47 la Betano pentru metoda marcării golului (Gol 1) – șut.

CITESTE SI

More in Alte campionate